reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ester mi sie podoba ten drugi ale pierwszy tez fajny ja mam inne otulacze wombbie i z merino ImageUploadedByForum BabyBoom1441749036.506623.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1441749045.528967.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441749036.506623.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441749036.506623.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 47
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441749045.528967.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441749045.528967.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Ester, dzieki!
Wczoraj natrafilam na te kocyki z pierwszego linka i bardzo mi sie podobaja - szczegolnie bezowe/ecru. Zapisalam w ulubionych, jeszcze mysle ale pewnie sie skusze :-)
Tylko nie wiem jaki rozmiar: wiekszy czy mniejszy? Ehh... ma sie te dylematy, co?;-)

Prześliczne te kocyki! Chętnie jakiś bym jeszcze kupiła hehe

Z myślą o otulaniu kupiłam pieluszki muślinowe. Jeśli nie zdadzą egzaminu a dzieciątko będzie potrzebować otulania to po prostu dokupię otulacz. Nie wszystkie niemowlaczki za tym przepadają

Ja mam taki podobny kocyk i jest miękki co do bambusa to fajny jest ale trochę długo schnie spokojnie można używać zwykłego kocyka cienkiego dużej pieluchy jako otulacza nie trzeba koniecznie kupować czegoś specjalnego przy chłopakach miałam bawełniany otulacz i strasznie sie rozwlekl ja czekam na moja chustę znowu pomyliłam adresy i wysłałam do firmy ehhh mózg mi zmalał wczoraj przyszła budka do fotelika w takim samym kolorze co wózek chyba go rozłożę w końcu :)

mnie szumis rozczula. To tylko gadżet ale tez slysze same plusy. Do tego jest mega uroczy... mi dziś przyszly bambusowe pieluchy wygladaja super jak wypiore to sie okaże jak schna :) w mothercare od jutra ba weekend -25% wybiore sie moze cos dokupie a na niedziele potrzebuje jakis prezent dla dziewczynki 2 miesięcznej bo jade w gosci :)

Ja mam w tym miesiacu takie wydatki jak dentysta badania 2x wizyta u gin wypadnie urodziny tesciowej byly na same te rzeczy juz odpadnie prawie 1500 zl wiec w tym miesiacu to mnie na nic nie stac dobrze ze mam wiekszosc juz kupiona

reklama
Ja to juz lece z konta oszczednosciowego :/ ale chcę sie wyrobic ze wszystkim juz we wrzesniu zeby miec glowe spokojną.

Do góry