reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Mama jaką operację?
Ja planuje codziennie kąpać, żeby zrobić z tego rytuał dla dziecka i wpólny czas rodzinny:) Jakoś ja nie uznaje kąpania dzieci żadziej. Później jest problem żeby się kąpały.
Co do chusteczek to też planuje bez nich się obyć w domu i używać bardziej na wyjścia, ale zobaczymy jak to wyjdzie,
Ja wczoraj dostałam kocyki z makaszki, ale jeszcze nie prałam a co prałaś już je? Mam nadzieję, że nic się nie stało. Ja niby wzięłam ten ocieplany i chcę go używać zamiast kołderki, bo nie kupuję, ale się zastanawiam czy nie będzie mu pod tym za zimno.

reklama
Karcia urodzili sie ze spodziewactwem maja dziurki od sikania nie na czubku siurka tylko jakby pod spodem myślałam ze sie obejdzie bez zabiegu ale mogą stracić funkcje płuciowe w przyszłości i trzeba skorygować po bedą mieć przez tydz cewniki wiec nie mogą chodzić bez pieluch bo jest ryzyko ze sobie wyciągną chyba nie muszę mowić ze sram po gaciach na sama myśl mam nadzieje ze załatwimy to po porodzie bo chyba bym urodziła ze strachu

Wlasnie wyjęłam z pralki jak na metce zalecone pralam w 30st nic się nie stalo a wirowanie wł na 600

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja dzisiaj wiekszosc ciuszkow wyprasowalam do szpitala, robilam dwie przerwy bo nogi bolaly.
Tez pralam w 30 stopniach. Jeszcze musze dac spiworek na zime do pralni bo go ciezko wyprac.

Oj mama290 to faktycznie stres masz a chłopaki tez beda troche cierpieć. Ale jak mus to mus oby poszlo szybko i sprawnie. Ja jade zaraz na zakupy hm ma -20% znizki na dziecięce przez fb. Dokupie reszte wyprawki bo masa rzeczy mi sie podoba. Mam tez ochotę cos sobie kupic ale zobaczymy :)

Sylka słyszałam ze przesiewam równy w hm przez ten kupon nie wiem czy u mnie jest muszę poszukać na poczcie ja sie już do porodu na żadne centra handlowe nie pisze została mi tylko ikea i koniec tego pózniej mnie spojenie boli cały zabieg jest dość drastyczny bo rozcinają siura wzdłuż i po dziecko jednak tez cierpi moj pojedzie do szpitala bo ja sie na to nie nadaje

O jejku biedne siusiaczki :( ja jeszcze latam po centrach trochę ale czuje ze juz niedlugo dlatego chcialabym jak najszybciej uporac sie z tym czego wolalabym w necie nie kupowac.

Mama to współczuje strasznie, biedne dzieciaczki, na pewno będzie i dla Was stresująco, oby wszystko sprawnie poszło i maluchy nie cierpiały za bardzo.

W hm fakrycznie wybor oplakany kupilam dwa dresiki z mysla o wystrojeniu ich na wyście ze szpitala fajne body i czapeczki bawelniane. Sobie szukalam stanikow do karmienia. Do szpitala tez każą miec no i pozniej przecież będzie trzeba spac w staniku to jakies miekkie zwykle by sie przydały... ale problem w tym ze nieznosze spac w czym kolwiek a juz najbardziej w stanikach. Kupilam koszulki na ramiaczka do karmienia. Myslicie ze moga zastapic stanik do celow wyzej wymienionych? Bo takie wyjsciowe to sobie kupie jakieś usztywniane fajne. Strasznie zmeczyly mnie te zakupy to juz chyba ostatnie podrygi takich atrakcji :/ aaaa i mierzylam super plaszcz jesienny tez w hm cholera 300zl :/ wrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry