reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Water Wipes, nie widzialam w Polsce.
Ja kupuje z serii baby dream. Duzo dobrych opini slyszalam o tej marce z Rossmanna :)

P.S Blog srokao.pl moim zdaniem jest najlepszym jesli chodzi o recenzje pieluch, chusteczek itp :)

Znam blog Sroki - dobra robote robi ale ciezko jest trafic dzis na cos w 100% naturalnego. Ja uzywalam roznych: Huggies, Dada, Pampers, Rossmanowe. Teraz na poczatek kupilam Hipp Sensitive. Zobaczymy czy sie sprawdza.

Podobno pampersa chusteczki są najgorsze... Ale Agami ma. Dobry sposób najlpeiej woda przebywać chusteczek sporadycznie używać.
Mi wczoraj wreszcie przyszedł materacyk i minky:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nie wiem ile czego maja ale z pampersa sa najlepsze nic sie nie rozdzier nie zostawia cickow na dupce no i mojego nie uczulaly ale ja tez glownie na poza domem bo w donu to platki woda i po klopocie

Ja tez uważam ze te z pampersa są najlepsze. Nie rozdzierają się jak inne chusteczki nawilżane i co jakwazniejsze mojego brata nie uczulały a Huggies juz tak..

Jakościowo to pewnie tak:) tylko chodzi mi o sklad:) ale wg mnie to gdzie nie ma chemii i zanieczyszczeń... Ile jest w powietrzu tego wszystkiego...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Water wipes są drogie wyglada to tak ze na promocji np pampers mogą kosztować 1£ to water minimum 2,5£ wogole to jedna wielka chemia a już jak widzę jak wycierają dzieci ręce albo buzie ja używam wielo chusteczek ale czasem w razie czego mam water wipes ciekawa jestem czy w Pl jest aldi sklep w uk co roku organizują ranking najlepszych produktów dla dzieci i właśnie pieluchy i chusteczki wygrywają
A my mamy zakaz korzystania z nocnika chłopaki bedą mieć operacje i muszę zrobić zapas pieluch bo bedą musieć używać zwykłych psmpersow już mnie to wszystko przeraża

reklama
Do góry