reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Cheetach ja mam możliwość podgrzania domu do 35 dla mnie 25 to za dużo taka ciepłotą przy chłopakach musiałam tak grzać bo nie trzymali temp a tak swoją droga planujecie kapać codziennie czy co któryś dzień?

reklama
U mnie w mieszkaniu jest ok 21-22 stopni, nie lubimy jak za goraco, ale dla dziecka trzeba bedzie nagrzac wiecej. Ja na razie nie wiem jak czesto bede kapac, sam proces na razie mnie przeraza:)

Ja kąpać będę w pokoju wanienkę albo na taboretach albo na ławie się umieści i będzie:)
U nas w zimie jak mieszkaliśmy jeszcze na starym mieszkaniu to miewaliśmy 18 stopni ale mi jest wiecznie ciepło i dla mnie było to odpowiednia temperatura bo jak jest ja za ciepło to ja nie potrafię w nocy spać ale teraz będzie trzeba się przyzwyczaić i grzać bardziej:)
A ile razy będziemy kąpać to wyjdzie w praniu mnie to przeraża nie raz pomagałam ciotce przy kuzynostwie ale raczej tą przyjemność zostawię mężowi:)

Czytalam o chusteczkach nawilzajacych w necie, i trafilam na ciekawa strone analiz produktow chemicznych (sa analizy marek chusteczeki dla niemowlat, plynow do kapielu, kremow itd). Przeraziłam sie ile tam jest szkodliwych substancji, ja w ogole na to jestem bardzo uczulona, wole naturalne skladniki i materialy.
Sroka o....: Analizy dla dzieci

reklama
Do góry