reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Cheetah Ty dziś byłaś w szkole rodzenia? Jak wrażenia? Bo ja dziś opuściłam... Ja gazikow 10op zamówiłam są. Pakowane po 3 szt i soli 10

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mam gdzieś około 30 gazików i chyba z 20 dużych ampułek wody ale ja muszę mieć bo u mnie w aptece tego sie nie kupi to są zreszta groszowe sprawy chyba ze ci brakuje do darmowej przesyłki w aptece

Dzieki, to bede zamawiac potem, ja mam prawie wszystko z apteki oprocz tych gazikow i soli.
Ewel, tak, bylam, polozna calkiem ok (ale wiem ze w grupie Twojej kolejnej juz inna babeczka prowadzi). Opowiadala duzo o tym, kiedy sie wybrac do szpitalu, o samym szpitalu, salach, co wziac ze soba. Obiecala ze na kolejnych zajeciach pokaze oddzial. Troche mi zabraklo otwartosci, nikt sie nie przedstawial, tylko na liscie napisalismy swoje dane, bardziej mialam odczucie ze to jest jak lekcja w szkole.
No i traktowala wszystkich ze z Karowej mamy lekarzy i ze na bank na Karowej bedziemy rodzic.
Jeszcze mnie zdziwilo ze wszystkie kobiety na oko byly tak duzo po 30, i ze to 1 dziecko dopiero, i bardzo malo bylo facetow. Ale w Twojej grupie to juz duzo mlodsze dziewczyny i z facetami:)

Dzięki Kochana za zdanie relacji:)) czyli Ty masz następne zajęcia we wt o 17 a ja o 19?bo dzwonilam ze mnie nie będzie ale pomyliłam się ze miałam na 17 a ona ze w takim razie za tydzień tez na 17:)ale pewnie na 19...
Ja nie śpię bo jestem teściów i komary budzą hehe najgorzej ma mój mąż bo go pogryzly i aż zapuchlo he biega po pokoju i zabija a na komary nix nie mamy...

Ja zamawiam zestaw 50 szt jalowych za 5 zł.gemini.synowi długo ropialo oczko.po 2 tyg uzywalam ciepłej wody do oczu.to akurat groszowe zakupy.

ja kupilam na poczatek 10 ampulek soli i kilka gazikow, potem jak bedzie ok bede woda przemywac i platkami ...
wczoraj spakowalam torbe do szpitala, nie cala , ale najwazniejsze rzeczy , jakby nagle mnie chycilo (oby nie te 50 dni conajmniej musi mala sie trzymac ), ale wiadomo musze jeszcze spakowac wode, kosmetyki, kilka rzecy dla malej jak popiore , ale w razie w to nawet moj moze dowiezc...

maz teraz bedzie az 4 dni heheh wiec chce zaczac zamawiac juz rzeczy :-) i w koncu idziemy konkretnie zdecydowac sie na wozek i fotelik , na wozek czeka sie srednio 3 tygodnie wiec potem przetrzymam go w sklepie i na koniec pazdziernika odbierzemy dopiero

A powiedz mi to jest od strony Dobrej? Nie tu gdzie IP? I tam jak przyjdę mam czekać czy iść pod sale jakaś? :) siedziecie na czymś? :)) na pilkach?

reklama
Do góry