reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Też ostatnio przeglądałam leżaczki-bujaczki i karuzelki. I w zasadzie po 7 latach nic w temacie się nie zmieniło oprócz jednego modelu sterowanego smartfonem hehe ale leżaczek za 1300zł to już dla mnie jakiś hardcore ;)

Zakup bujaczka planuję dopiero po porodzie bo z tym akurat się nie śpieszy. A może akurat dostaniemy używany po kuzynostwie.
Karuzelkę pamiętam miałam z fisherprice z projektorem i pilotem. Taką z pastelowymi misiami. I to był błąd bo przecież takie maluszki zwracają uwagę tylko na kontrasty, mocne kolory. Myślę, że pastelowe misie na tle białego sufitu były długo niezauważalne. I karuzela reagowała na pilota od telewizora...także jak szybko ją kupiłam to jeszcze szybciej sprzedałam hehe

Rezygnuję z zakupu karuzelki. Miałam ambitny plam zrobić sama jakaś ciekawą instalację ale czy zrobię wyjdzie w praniu hehe

Ostatnia edycja:
reklama
klepocia ja mialam ta sama i mi sie zepsula, dlugo czekalam na reklamacje , ale nie byla najgorsza moj przerobil ja zeby nie szla na baterie tylko normalnie z kabla, oczywiscie wszystko zabezpieczyl , ale teraz chyba kupie jakas tansza nie na pilota, bo lozeczko bede miala bardzo blisko ale taka by muzyczka grala jak najdluzej zeby co 5 min nie latac czy wtawc

jakby ktoras miala jakas na oku prosze o linki :-) tylko musze miec taka na zwykle lozeczko, bo duzo jest na turystyczne niestety co znalazlam

Przyszedł mi dziś kosz Mojżesza. Wahałam się czy go zamawiać, ale trafiła się okazja i mam :) Jest piękny i nie żałuje. Lekki, przenośny, wbrew pozorom głęboki i dość długi więc na jakiś czas spełni swoją rolę.

Cudny jest.
Kupiłam nowy za 300 zł ze stelażem kołyską więc cena niezła.

Kinder Valley Tiny Ted Moses Basket | Kinder Valley

Taki mam z kinder valley tylko troszkę inny print.

Bardzo mnie uradował :)))

Malaja, śliczny.
Zamawiałaś z tej strony czy gdzieś na polskich wyszukałaś?
EDIT: nie widzę sklepu więc chyba na polskich - buszuję w poszukiwaniu :)

Kurde tak czytam to to fajna sprawa nawet zamiast lozeczka na pierwszych kilka miesiecy. Przy lozku postawic ale dla mnie cena dwoch jest duuzaaa.

Zamówiłam na allegro.

Sylka taki kosz pełni funkcję kołyski i łóżeczka dla dziecka maks do 6 miesiąca, a tak naprawdę pewnie do 4. Nie wiem na ile jest praktyczny, ale ja na łóżeczko nie mam miejsca w sypialni a taki kosz mi się zmieści. Po za tym można za uszy go łatwo przenieść np do salonu albo zabrać gdzieś żeby dziecko miało w czym spać więc się przydaje.

Ja tez mam podobny bazę mam trochę inna nie wiem jak to spełni swoją role bo pierwszy raz będę używać ale moja siostra spała w koszyku 30 lat temu bo łóżeczko sie nie mieściło w pokoju

Mi tez dzisiaj przyszedl kosz ze wszystkim . troszke mnie to dziwi bo materacyk nowy jeszcze w foli kolderka nowa rozek nowy wszystko org zapakowane i zaplacilam za to 80 zl a jeazcze sa przescieradelka 2 i butelka i smoczek z aventu i paczka pieluszek pampers 1 nawet nie chce sie zastanawiac dlaczego ktos nowe rzeczy tak tanio sprzedaje bo pewnie dojde do glupich wnioskow.

reklama
Ja uważam że lepszy zakup jeśli ma się dużo miejsca to łóżeczko, nie widzę sensu kupowania kosza na 4 msc... Ale. Kwestia indywidualna

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry