reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

My też mamy juz leżaczek i karuzele z projektorem i szumisiu pomyślę jak. Mała się urodzi:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja też kupiłam leżaczek, ale za to zrezygnowałam na razie na początek z karuzeli, zobaczę czy będzie potrzebna, poza tym pewnie ktoś z najbliższych zapyta to w razie czego będzie to prezent.
Dla siebie nie mam tylko klapek i biustonoszy, chyba, że podczas podpisywania umowy ws. porodu okaże się, że do szpitala jeszcze czegoś potrzebuję ja lub dziecko.

Ta moja chustawke o ile dobrze pamietam jest tylko do 10 kg ale można ja rozmontować o sama wieże używać bo tam są dźwięki ja kupiłam używkę w pracy zawsze sie składaliśmy jak ktoś był w ciąży i kupowaliśmy coś z regoly właśnie Bujak :)

Jesli chodzi o sama chustawke to ostroznie.mojej siostry syn nie umial inaczej zasypiac jak na chustawce.i tak do 10 mca jak przestal się mieścić :)

Ja byłam zmuszona posiadać takie sprzęty bo czasem sie nie dało ale zasuypiali normalnie w łóżeczkach wogole to byli wynoszeni na maxa ale jakoś to nie miało wpływu na nic

To fajnie.Ja się zawsze bałam ze jak będę nosić i bujać na rękach np przy kolkach to mlody nie usnie w łóżeczku.na cale szczescie tak nie było bo był spiochem a glownie usypial przy piersi.na nierownosciach w wózku spał ponad rok.

Ja mam chustawke z fisher prace 3w1 bodajze do 18 kg. Mały tam leżał ale bardzo rzadko był bujany to zależy od rodziców. Ja miałam spokojne dziecko wiec nie wymagal noszenia ani bujania choć miał problem z odbijaniem po jedzeniu

reklama
Moj w tej swoim sam sie bujal jak sie ruszal ale jak go nie bujalam zawsze jak robilam obiad albo cos to on na ziemi w bujaczku a ja robilam swoje.
Wczoraj przyprowadzilam karoce mojej malej do domu stoi dumnie na klatce i czeka a moja mama kupila jej baby born do kapania hahahahaha ona jest udana Zuzia jeszcze sie nie urodzila a ona juz lalki kupuje ale ile jej to radosci sprawia

Do góry