reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Dzięki Dziewczyny!
Będziecie maluszki układać do snu na noc w koszu?
U nas w planie na razie starsza córka będzie dzielić pokój z młodszą ale na początek (pierwsze miesiące) myślę aby młodsza spała z nami w sypialni właśnie w koszu. Plus drzemki w ciągu dnia.
Jakos ostatnio pojawił mi się ten pomysł z koszem i badam temat :)

Angiba ja mam zamiar kosza używać na dole a w sypialni mam łóżeczko ale to wyjdzie w praniu bo nie wiem jakie bedzie dziecię i gdzie dokładnie ha wyładuje bo hak bedzie płakać no nocach to muszę spać na dole żeby nie budzić reszty a jak bedzie przesypiać noce i mało płakać ( moje marzenie) to będziemy na gorze ale spokojnie dziecko moze spać w koszu zawsze to oszczędność miejsca i większa mobilność jak nasz dostawkę to czasem niektóre nie są osobnemu łyżeczkami i pożytek jest tylko jeden na Pinestrze widziałam jak przerabiają łóżeczka te najtańsze z ikei na dostawkę ja kosz dostałam za darmo wiec będę go używać jak już mam ale u mnie to jest tanie i prawie każdy używa bo zawsze taki kosz jest na liście wyprawkiwej materacyk jest w takim pokrowcu foliowo gumowym łatwo można umyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Łóżeczko dla Hani mam po starszej ale myślę o czymś na początek... Może jednak lepiej poczekać jak Hania się urodzi i zobaczyć jakie będą potrzeby? Muszę przemyśleć. Widzę, że im bliżej porodu tym więcej rozkminek mi się pojawia :)

Ja mam lozeczko w sypialni a kosz chce miec taki ze bedzie w d. Pokoju albo jak w kuchni bede siedziala czy do mojej mamy zejde. Ja chce miec ja raczej ciagle przy sobie bo troszke sie boje co moze symyslic moj 3 latek

Claudia, takie same myśli mam jeśli chodzi o moją starszą (2 latka i 4 miesiące będzie miała jak Hania się urodzi).

Na 37m syna kladlam do gondoli na podłodze oprócz łóżeczka oczywiście. Moja ma opcje bujania. Teraz nie wiem jak zrobię w moim piętrowym domu. Najlepiej żeby dużo spało w swoim pokoju obok sypialni. Tam na pewno będzie od poczatku.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry