reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja go ogladalam wrazenie robi dobre, Ma wszystko co powinien ;) widze ze sporo osob nim jezdzi ale szczegolow nie znam. Waga standardowa jak wszystkie tego typu wozeczki, wiadomo ze nie mozna oczekiwac od wozka na pompowanych kolach zeby byl superlekki, ale tragedi nie ma ;)

reklama
uploadfromtaptalk1438957780028.jpguploadfromtaptalk1438957798689.jpg A proszę to cześć zakupów :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1438957780028.jpg
    uploadfromtaptalk1438957780028.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 49
  • uploadfromtaptalk1438957798689.jpg
    uploadfromtaptalk1438957798689.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 49
Tez zapas magnezu niestety przeoczylam ze magvit jest równie dobry a tanszy , omegamed, tetre, pieluchy dla mnie. Wkladki laktacyjne, te majty jrdnorazowe mowicie ze do dupy ale zobacze wezme i takie i zwykle. I części zamienne do laktatora medeli bo mam uzywke. I chyba już. Mogłam bardziej zaszalec bo juz niewiele do darmowej zostalo ;)

reklama
U mnie te siateczkowe majtki nie sprawdzily sie, tzn byly ok jak lezalam po CC ale jak juz wstalam i zaczelam sie poruszac to nic a nic nie trzymaly mi podpaski. Bawelniane duzo lepsze.

Do góry