reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie ogarniam fenomenu tego sklepu jedzenie to syf, wódka zamarza. Czasem rzucą cos fajnego w dobrej cenie a ludzie sie biją jakby za darmo było :/

reklama
Jak jeżdzę do Pl i idę do biedronki to od drzwi czuje sie jak złodziej zawsze ktoś mi na ręce patrzy nie lubię takiego czegoś lubię alme ale nie po drodze mi ja wogole sklepów spożywczych nie lubię

Ja tez Lubie lidla:) w bideronce u nas bywa różnie czasami jest bałagan a czasami nie:-) wkurza mnie ze tam nie ma wielu rzeczy a kaufland tak dobrze wyposażony w towar:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja takie codzienne zakupy typu pieczywo/wędlina, robię w sklepiku osiedlowym (nie wiem czy u Was jest ta sieć sklepów "Lubi"), zawsze świeże produkty tam mają i miłe panie są. Trochę większe jedzeniowe robię w biedronce, ale faktycznie te rzeczy, które rzucają to trzeba wyłapywać. Ostatnio chciałam kupić taki stolik pod laptopa, to gdzie tam, nigdzie nie było, a byliśmy w 3 biedronkach. Czasami odwiedzam Lidla, a takie na prawdę duże zakupy robię w Kauflandzie albo Tesco.

A. Mi dziś przyszła paczka z Gemini, wszystko ładnie zapakowane wiec tym bardziej polecam:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry