reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Idealnie natłuszcza i chroni skórę szorstką

Do codziennej pielęgnacji skóry wyjątkowo szorstkiej, lub wystawionej na działanie wiatru i chłodu

Idealnie natłuszcza i nawilżaChroni przed wiatrem i chłodemPrzeciwdziała rogowaceniu skóry

Dlaczego warto stosować?

Optymalnie dobrane substancje czynne takie jak: alantoina, d-pantenol oraz witaminy A i E sprawiają, że alantandermoline krem ochronny z witaminami A i E skutecznie natłuszcza i wygładza skórę szorstką, a także chroni ją przed działaniem drażniących czynników atmosferycznych. Witamina A poprawia stan warstwy rogowej skóry i uelastycznia ją, natomiast witamina E normalizuje procesy rogowacenia naskórka.
Tu o nim, ja kupiłam z myślą o tym żeby na mróz np używać bo chroni przed wiatrem i mrozem:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dzięki ja wypróbowuje rożne kremu na córce bo nic jej ostatnio nie pomaga powiem mojemu niech kupi właśnie tak mi sie wydawało ze to slantan śle takiego jeszcze nie miałam a na tel siedzę zgaga mnie zjada siły brak ja mam już fotelik wczoraj kupiłam muszę tylko kupić budkę czerwona bo mi nie pasuje do kompletu :)

ja juz chyba wczoraj pisalam ze w rosmanie jest promocja na pieluchy wychodzi niecale 2 zl sztuka a sa ladne, rowniez sowki, baranki, ale takie bardziej dla dziewczynek niestety

Ja kupiłam pieluchy w świecie dziecka u nas flanelki za 5 sztuk 25.99 i tez różne a tetrowki w rossmanie i po praniu widać ze słabe są wykonanie słabe...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kinia nie wiem czy tu pisałam czy na drugim wątku poszukaj sobie bo robiłam
Listę dla mojego pisze z tel i nie moge wygenerować linku utrzyj opcji szukaj

reklama
Ja takie fikusne kolorowe kupilam w sklepie z wozkami. Musialam kupić cokolwiek z tym ze nie były tanie bo 30 za 5szt. A biale zamowilam w gemini zobaczymy jal jakość

Do góry