reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

A ja dzisiaj świeżym okiem poszłam oglądac wózki i tak chyba zdecyduje się jednak na inny model ten bebettoTorino jest śliczny ale znalazłam inny camarello vision ma tylko 9 kg z gondola, a bebettoTorino ponad 15, od razu było czuć różnice, zgrabny i też szaro czerwony i tańszy o 300 pln, jeżeli chodzi o wysokość gondoli to bebettoTorino standardowo jak większość wózków ten camarello z 2 cm może wyżej na moje oko sama nie wiem
Kochana właśnie patrze z mężem na ten wózek zachwycona ze ma 9kg a tu jednak się okazuje ze nie... On ma też 14kg na aukcji nawet piszą tylko dziwnie mają to opisane
NOWOŚĆ WÓZEK VISION CAMARELO 2W1+WYSYŁKA+GRATISY (5338771895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
finkemamma w polsce ale mamy ten sklep :)

ewel to juz nie riozumiem nawet na tch rysuneczkach pisze ze stelaz 4,9 a gondola 4,1 zadzonie moze do producenta
u mnie w slepie jest po 1299 wersja 2w1 wiec taniej niz na aukcji plus dokupujesz fotelik

ale powiem ze jak nim troche pojezdzilam to bylo czuc ze jest duzo lzejszy od razu widzialam roznice miedzy nim a bebetto wiec jakos nie chce mi sie wierzyc by mial tez 14 kg :( moze to jakis blad cholerkaw aukcji , bo na ulotce ze sklepu tez ta waga moja byla

a teraz kojarze ze tego nano tez ogladalam i mi sie podobal :9o mozna nawet wersje w skorze zamowic :-)

Ja dzisiaj czekalam na autobus i mialam 15 minut a tu przy przystanku szmateks i -75% wlecialam na 5 minutek i wyszlam z 2 body i 2 parami geterek. Koniec juz nie wychodze z domu. Co do wozka kurde nic mi sie nie podoba do wszystkiego mam jakies ale wiex zaczekam moze moja glowa sie uspokoi i wtedy cos mi wpadnie w oko

reklama
Do góry