reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

A ja dzisiaj świeżym okiem poszłam oglądac wózki i tak chyba zdecyduje się jednak na inny model ten bebettoTorino jest śliczny ale znalazłam inny camarello vision ma tylko 9 kg z gondola, a bebettoTorino ponad 15, od razu było czuć różnice, zgrabny i też szaro czerwony i tańszy o 300 pln, jeżeli chodzi o wysokość gondoli to bebettoTorino standardowo jak większość wózków ten camarello z 2 cm może wyżej na moje oko sama nie wiem

reklama
LEKKI WÓZEK DZIECIĘCY CAMARELO VISION 3w1+GRATIS! (5341939352) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

tylko nie patrzcie na cene z alegro u mnie w sklepie okolo 1550 , podoba mi sie szaro czerwony to nie sa groszki ale drobne kwiatki , wiec dla dziewczyn typowo. na aukcji dodaja jeszcze pompke i folie i moskitiere dla sopacerowej wersji , a w sklepie chyba tego nie ma i tylko jedna folia i moskitiera jest, ale mysle ze uniwersalna i bedzie do spacerowki tez pasowac

tk wiec chyba camarello przwaza nad bebetto u mnie, szkoda tylko ze tych gondoli nie maja dluzszych :(

Załączniki

• DSC_0522 (2).jpg
    DSC_0522 (2).jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
zdjecie bebetto dla porownania :)

ma 15 kg tamten 9
ten wychodzi sporo drozej okolo 1800
gondole na dlugosc mniej wiecej rowne

natomiast camarello gondola 4 kg wiec nie bede miala az takiej tragedii jej wnoscic na 4 pietro a wozek caly moge wtaszczyc na 1 pietro zeby nie byl na parterze lub do wozkowni w piwnicy to nie bedzie ciezko znosic :-):-)

Załączniki

• DSC_0523.jpg
    DSC_0523.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 54
Ddamala na allegro bez fotelika jest za 1459 ja kupuje fotelik na pewno osobny bo one nie mają chyba tego testu jakiegoś tam mój mąż mówi ze muszą mieć jakiś na A zapomniałam jaki he.
Ale zwróciłam uwagę porównam z moim typem i zobacze:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

sorki ze tak szaleje z wpisami ale podniecona jestem heh w koncu ruszylam z wyprawka , wozek i tak zamowie pozniej ale chce miec wybrany bo potem bedzie stal na magazynie w sklepie zeby nie stal w piwnicy dlugo

kupilam tez komibnezon na 62 bo 56 nie bylo sporo mniejszy , taki sredniej grubosci w kik za 60 pln, bratowa ma dla mnie gruby wiec te dwa mi starcza na poczatek :-)

Załączniki

• DSC_0525.jpg
    DSC_0525.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 53
ewel a jaki ty masz typ ?

no chyba do tych wozkow mozna dokupic fotelik maxi cossi , musze jeszcze dopytac w sklepie czy sie da , do bebetto na pewno ale do camarello nie wiem

ale racja wybiore chyba tanszy wozek ale z bezpieczniejszym fotelikiem, musze dopytac jeszcze, wiem, ze moge fotelik z obiciem wozka miec , ale czy inne pasuja na ten stelaz to sie dopytam

ja wole tez kupic wozek w sklepie niz alegro, bo potem wygodniej z reklamacja itd chyba ze bedzie duza roznica w cenie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry