reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ona mój dużo zeczy przy samochodach robi w Pl bo many zaufanego mechanika co prawda tu mamy znajomych ale w Pl połowa tego co tu jakieś części kupuje ale to nie moja sprawa nie wnikam m mi w garkach nie miesza to ja w auta tez nie zaglądam :) ja muszę mu kartkę napisać do apteki jak sie nazywa ten specyfik do oskarżania ? Oci coś ?

reklama
Ja zyje tu a wydaje tam gdzie taniej przy kupnie domu lub wykonczeniu kazdy pieniazek sie liczy .... moj jezdzi do pl co 4 - 5 mc to przywiezie mi to co potrzebuje zreszta zawsze tak robimy troche tu i troche tu ...

Sylka slicziutkie ubranka :) Ja mam wozek nowka funkiel nie smigany ;) Izzi go i jak narazie jestem zadowolona :) zwracalam uwage na wage i na to by gondola byla duza ma 88 cm na raczke zeby miala regulacjie, w spacerowce glebokie siedzisko .
Oslonki przeciw wietrzne dla mnie tez wazne .

Załączniki

• 1437460269593.jpg
    1437460269593.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 58
Ja chyba zdecyduje się na Baby Design Lupo bo wizualnie mi się podoba, cena jest w miarę i jak czytałam komentarze na necie to większość osób go chwali.

Mama widalam marcello ostatnio i chociaz wyglad nie dokonca w moim guscie to dluzsza chwile sie nad nim zastanawialam bo ma rewelacyjna funkcje odwracania sidziska/gondoli

reklama
Do góry