reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

swoja droga to ciesze sie ze zamowilam juz ten kocyk i podusie do wozka ktora podlinkowalyscie wczesniej bo jak teraz patrze to na allegro to tego jest tyle ze chyba bym nie wybrala.

Ja teraz jestem na etapie laktatorow - czy ktos ma doswiadczenie z elektrycznym medeli? Zastanawiam sie nad mini electric i swing. Poprzednio mialam reczny i sie troche na niego wkurzalam bo sciaganie trwalo dlugo a efekt byl sredni. Teraz wiem ze bede musiala sciagac wiecej wiec moze warto swing?

reklama
ewel odpisali mi

"Waga stelaża 4,9 kg to waga netto bez kół.Waga kół to ok 4 kg.
Waga gondoli ok 4 kg."

wiec 13 kg w sumie to i tak nie duzo, ale wzieli sie na sosob :tak:

ale naprawde czuc roznice , najlepiej taki wozek zobaczyc na zywo, ja pewnie jeszcze z 3 razy pojde do tego sklepu zanim sie zdecyduje , ale cene pma przyzwoita 1299 plus fotelik, tez zdecyduje sie raczej na maxi cosi- zobacze ile wyjdzie cenowo z adapterami w sklepie jak drozej to zamowie na allegro i tyle

agami
ja juz nie planuje wiecej dzieci, wiec dlla corki chce typowo dziewczecy, syn mial typowo chlopiecy tez :-)

Ddmala możesz powiedzieć ze na Allegro sa tańsze to mogą ci spuścić z ceny
Madzius ja miałam swing i teraz tez kupiłam dla mnie bardzo dobry ma regulacje ssania jest cichy w miarę i bardzo efektywny na najwyższych obrotach bardzo szybko opróżnia piers

Dzieki Madzius :D jest super choc myslalam o jeszcze grubszym . Potrzebny mi taki duzy kocyk bo ja maluszka klade na podlodze gruby zwykly koc i na to ten minky zabawki i lezy bawi sie i nie ma ryzyka ze spadnie :) kupie tez co dalas link ale wzorow tyle ciezko wybrac :D

Madziuś, ja mam Medele Mini Electric. W sumie byłam z niego zadowolona, ma regulację siły ssania, łatwo się czyści, choć mógłby być nieco cichszy.

Różnica przy swing a mini jestctaka ze można sie zagapić i do mini zaciągnąć mleko do mechanizmu np chyba ze w tych nowych to naprawili

Z tymi laktatorami to chyba zalezy odmpiersi bo ja mialam z medeli i strasznie dlugo trwalo zanim zebralam pokarmu ile trzeba a cyxki mialam pelne jak banie

JAmam taki dostalam to nie wybrzydzam kolezanka zadowolina byla .

Załączniki

• 1437565220087.jpg
    1437565220087.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
A ja używając ręczny nie dałam rady mleka pełne cyce a nic nie leciało :/ chyba wogole zrezygnuje z kupna laktatora bo przy pierwszym karmiłam tylko miesiąc więc szkoda kasy tak naprawdę

Do góry