reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Racjia, mam tez gruba kolderko koc z jednej strony koldra z drugiej misiek to dam na spod wozka zeby od dolu cieplo bylo a do przykrycia mam jeszcze jeden minky grubszy ale nie calkiem gruby zloze na pol i bedzie cieplutko oprocz tego kombinezon. A tych spiworkow nie chce mam do spacerowki nadal by sie i do gondoli ale jeszcze nie wiem czy bede go uzywac. Jest z tej owczej welny w srodku misiek gruby taki. Ja mieszkam bardziej na zachodzie niemiec tam nie ma zim ostrych -3 max

reklama
U nas tez zimy ostatnio są słabe wiec myślę że zimowy kombinezon koc ciepły to wystarczy a jak nie to śpiworek tez mamy. Coś się wykombinuje:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

My razem z wózkiem do gondoli dostaliśmy materacyk pytałam tych znajomych czy go używali ale nawet widać że nie używany ale mówią że w zimie może nam się sprzydać

No ale ja mam jeden do spacerowki i gondoli chyba ze masz na mysli okrycie na nozki. A ja wole spuworek i lzejszy kombinezon niz jakis puchacz. Do fotelika tez bede miala spuworek ale ten orginalny z maxi cosi

a ja mysle zeby kupic spiworek , mialam jeden na oku, a teraz nie moge go znalezc :-(

moze macie jakies propozzzzycje ? ja wolalabym z taka odpinana gora na cieplejsze dni, wtedy sciagne gore i przykryje samym kocykiem, a od dolu bedzie dziecko grzalo w gondoli lub foteliku...

podobaly mi sie tez takie welurowe, sa tanie stosunkowo, ale na jeden sezon tylko

Ja tez mam śpiworek ale jednak myślę że np na wyjście ze szpitala okryje kocykiem bo nie sądzę żeby było tak zimno ze będzie śpiworek potrzebny.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja na wyjscie mam do fotelika taki jesienny grubosci koca grubszego koca wiec mloda bedzie w jesiennym kombinezonie misiu granatowym i spiworku niebieskim wszystko po straszym bracie ale ubiore jej rozowa czapeczke

reklama
Do góry