reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Myślę że zależy od dziecka czasami trzeba odpowiedniego zachecenia:) i dużo determinacji, cierpliwosci:)) na pewno każde dziecko prędzej czy później da się przyzwyczaić do tego by spało. Samodzielnie. Wiec trzymam. Kciuki za Was dzoewczyny:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
z moim nie mialam problemow i zawsze spal u siebie, czasem przychodzil do mnie ale od jakiegos 1,5 roku, chyba wiazalo sie to ze zmiana mieszkania na wieksze, wolal spac u nas, czasem u siebie roznie... teraz zasypia u mnie czesto a ja tez nie przeniosze go bo sie boje ... ostatni nowy pretekst, zeby spac u mnie w sypialni to jest taki ze chce spac z oliwka :-) i jak moge mu odmowic :-)

Oto moj wstep do wyprawki. W bodziakach sie zakochalam niestety nie z wyprz. Wzielam 56. Te malutkie rajtki szare i w paski na 50. Powinny sie przydać do szpitala prawda? Komplet kubusia puchatka 62. Cena byla spoko to wzięłam. I teraz niech mi ktos powie te ogrodniczki sa super dosc ciepłe i mięciutkie bo na bawelnie wzielam 62 czy takim maluchom zaklada sie juz takie spodnie? Byly 2 za 40 zl. Wiec ciezko sie oprzeć :) Pomozcie dziewczyny bo nie latwo takiemu laikowi kupic cos sensownego :)

Oto one

Załączniki

• 1437398697688.jpg
    1437398697688.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 47
  • 1437398712524.jpg
    1437398712524.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 1437398726575.jpg
    1437398726575.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 1437398740082.jpg
    1437398740082.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 46
Sylka Ty kupujesz rzeczy na 50? Nie chce się madrzyc ale raczej zaczyna się od 56 a w większości na 62...takich ubranek na 50 możesz nie zdarzyć włożyć bo mogą być za małe a ubranka powinny być luzniejsze raczej nie na styk
Ale reszta to widzę. Juz większą :) wszystko cud miód. He

Ewel nie urodze blizniakow większych niz 50 :) normalnie bym nawet na ten rozmiar nie patrzyła. Ale musze miec choć kilka sztuk. Zeby mi sie nie utopily ;)

To nie wiedziałam tego ze bliźniaki są mniejsze :) myślałam że może ciut ale ze raczej mają właśnie coś około 50cm:)

też nie ma pewności jak i z pojedynczą ale na pewno nie będą miały po 60 cm ;) tak czy owak muszę mieć kilka new born bo bardziej pewne że będą mniejsze niż większe. Ale to symboliczną ilość.

No tak racja :) Sylka Ty masz cesarke mieć? Lekarz mówił w którym tygodniu.? Kurde ja to na samym końcu chyba gdzieś będę prawie he

reklama
Do góry