reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

No swoje i to jeszcze ja rfilam nagle do szpitala na szybko i na strt kazali mi dac 11 butelek wiec moj nie majac wyboru bo swoje tez przeszwdl ze strachu poszedl tam gdzie go pokierowano czyli aptwki szpitalnej a tam mleko z twgo co pamietam po 8 zl reszte juz kupil u nas w tychcach tego mleka i bylo po 5 ale tem wszystko lacznie z pieluchami bylo tak srasznie drogie a jieatety w tym stresie chopka nie myslal gdzie kupic taniej tylko poszedl i kupil gdzie mumwskazali i tam kupil mi i podklady i podpaski wkladki laktacyjne no doslownie wszystko i kosztowalo to krocie za ta kase to powinnam rodzic ze 3 razy wiec tym razem juz jestem spakowana

reklama
Claudia ja się pakuje wcześniej tzn prawie już mam wszystko tylko trzeba spakować do walizki nie chce żeby mnie w razie wy coś zaskoczyło mi to każdy mówi głupia jesteś ze za wcześnie jak by tak co dwa tygodnie chodzili do szpitala na wizytę z torba to by inaczej gadali

No ja juz mialam nauczke ze dzieci moga wczesniej mam niespodzianke zrobic wiec wszystko czeka ale tez uslyszalam ze gadam i organizuje jak gdybym miala rodzic w sierpniu ale ja swoje wiem i swoje przeszlam wole byc spokojna ze wszystko gotowe

Ja mimo że nie rodziłam to chyba tez wole być spakowana wcześniej niż potem się martwić ze tego nie mam mąż może czegoś nie odszuka itp wiec chce na początku września być spakowana:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Szukalam poscieli do wozka ale takie nie zaciekawe 40 zl plus drugie tyle wypelnienie . I udalo mi sie kupic minky 64 zl do wozka blekitne sliczniusie tylko zastanawiam sie czy ten kocyk nie za cienki na zime jednak.

Ach wiesz pokazali mi taki kolor mnie zauroczyl w dotyku taki cudny i tak troche nie przemyslalam tego zakupu . Najwyzej bedzie na wiosne .

Załączniki

• 1437249563887.jpg
    1437249563887.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry