reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Sylka taki offroad to on jest ma amory bo nie widzę wiec nada sie na jakieś wertepy
Ewel wiesz jak wyglada gwarancja wózków jedne firmy sa w porzadku jak wiedza jak czesc sie psuje a inne maja w nosie i odmawiają i wmawiają ze to twoja wina ze wózek sie rozleciał mam koleżankę co kupiła super zestaw cosato dość drogi i wózek sie składał z dIeckiem w środku zareklamowała i wózek wrócił ze to ich wina tak sie wkurzyła ze na instagramie wystawiła na ich profilu tez wózek i jego wady po 2 godzinach dostała wiadomość ze jak skasuje fotki to dadzą jej nówkę sztukę jak chce a to nie jest jaks tam firma tylko renomowana

reklama
To świństwo naprawdę.... W sumie zależy właśnie od producenta pewnie. Jakoś odkąd moja siostra kupiła używke i jej pękła opona potem 2 śrubki jakieś wyleciały to uznałam ze chyba kupie nowy wozek:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel koszt całego zestawu to był 1000£ nie ma co ale to troche kaski jednak i mało tego bo dzieciaka maja wcześniaka z 24 tyg to chuchają i dmuchają i jak ten wózek sie złożył to ona mówi mi ze myślał ze go rozwali w drobny mak bo tak sie wystraszyła ja teraz mam nowy z gwarancja niby tez firma renomowana ale jak to wyjdzie w praniu to wiadomo ale przy chłopakach miałam używkę maclarena i ten model został powoli wycofywany dostałam nowy wózek który sie złamał po miesiącu i oddali mi kasę bo juz nie chciałam miec z nimi nic wspólnego Anie miałam nawet paragonu bo to był używany kupiony

No niestety z tymi gwarancjami to różnie :/ a Ewel wózek blizniaczy to jesli dobry gdzie w nowym śrubki nie odpadna itd to koszt od 3 tys w górę. Do tego jako laik nie wiesz co akurat tobie podpasuje i jeszcze się okażę że za pół roku wymieniasz. Dobrą używkę warto kupić ale dobrą... a to też loteria. Czytam o tym wózku i jest masa plusów ale też minusów i dla mnie dwa babrdzo istotne brak przedziałki czyli jeden śpi drugi go zaczepia itd i brak możliwości wpięcia fotelików. Bo ja się nie znam ale jak nie ma możliwości to adaptera się nie da jakoś dokupić? Skoro piszą że brak to całkowicie nie można nic z tym zrobic?

U to szkoda ze nie ma adapterów i jak wpiąć fotelików dł mnie to był priorytet bo jednak czasem gdzieś wyskoczyłam a duzo po lekarzach sie nalazilam i ciezko mi by było tak z wszytskim jeździć na poczatku przedziałka nie jest aż tak ważna ale jak juz zaczną siedIec to mogą sie łac bez przedziałka a i ta budka troche płytka nie ma idealnego wózka bliźniaczego każdy ma wady o zalety zawsze coś za coś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak. Macie racje dziewczyny :) Sylka faktycznie brak przedzialki to ciut niewygodne może być dla maluchów. Coś znajdziesz na pewno fajnego:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

A ta waga 14 kg to taka zla?? Widzialam pojedyncze z taka waga . Moj Izzi Go 8 kg stelarz 4 kg gondola nie wielka roznica ja jednak blizniak musi dwojke szkrabow pomiescic . Ale w sumie ja nie mam porownania i nie znam sie na blizniaczych ;) na oko wyglada dobrze i cena przystepna .

kręci mi się w głowie jak myślę o wózku. Patrze na te piękne gondolki co dziewczyny tu wstawiają i kupują, takie małe zwinne :)
i też kminie używany czy wybulić na nowy którego wartość będzie chyba wyższa od naszego samochodu :D ale brak możliwosci wpięcia fotelika to mega minus na moje oko. Wlasnie takie wyjscie do lekarza czy szybkie zakupy. Dla pojedyńczego wózka to mega ułatwienie a co dopiero dla podwójnego...

reklama
Jeju jaka kolekca pieluch ile to kasy bo one sa drogie.

Jesli chodzi o wozki blizniacze to mysle ze musisz kierowac swoimi wymaganiami i zobaczyc sama jak sie prowadzi bo dla kazdej z nas co innego ma znaczenie jedna bez adapterow ani rusz a dla innej to rzecz ktorej uzywac nie bedzie itd

Do góry