reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ewel pisałam post przed Tobą m.in. o tym, ja bardzo polecam, polewałam tylko nic nie dotykając a goiło się lepiej, ale wszystko jest zawsze sprawą indywidualną ;-)

Ewel jak bedziesz rodzila naturalnie to tak a jak cc to ja bralam ze soba octanisept na pepek dla dziecka i moja rane, owszem w szpitalu maja ale lubilam czesciej sie psoknac

Właśnie mojej siostrze w szpitalu polecili białego jelenia do mycia siebie i tamtych okolic czyli może on byc

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

20150709_155507.jpg20150709_155551.jpg
ja komuś obiecywałam ze wrzucę zdjęcie poduszki do karmienia. Wprawdzie się ni e wypowiem na jej temat bo dostałam od koleżanki ale wydaje się fajna na początek u leciutko jest.

Załączniki

• 20150709_155507.jpg
    20150709_155507.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 20150709_155551.jpg
    20150709_155551.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
Mi neurolog przy mlodym powiedzial ze dzici nie powinno sie dawac na rzeczy z wibracjami bo maja zly wplyc na cos tam neurologicznego a ja wlasnie mialam taki bujaczek i po prostu nie dawalam wibracji ale przyznam ze dosyc troche tam posiedzial

Przegrałam aukcję z kombinezonikiem dla małej, buuuuuu :-(

Dziewczyny które kupują używane ciuszki w szmateksach - w jakiej temperaturze je pierzecie? 90 stopni?

reklama
Reni podejrzewam ze po 90 stopniach niektóre ciuchy nadawałaby sie na ścierki do podłogi ja piorę w 60 stopniach plus olejek z drzewa herbacianego cała zaraza wybita na amen

Do góry