reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ale wiem co jeszcze sie przyda pomadka ochronna do ust i poduszka z dZiurka po porodzie naturalnym
Z pul sa właśnie pieluchy wielorazowe to taki mądry materiał jego struktura pod mikroskopem przypomina małe lejki nie przecieka i oddycha a warstwa od skory albo bawełna jedwab np coś naturalnego
Jutro będę wyciągać overlok to odszyje sobie pare bo mam skrawki pula popatrz na Allegro napewno sa takie
***WIELORAZOWE WKŁADKI LAKTACYJNE*** zestaw 4 par (5227010756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu masz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez myślę że frida u nas będzie w ruchu:) ale właśnie dla. Każdego coś innego

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja gruszki nie cierpię fride miałam szatańskie urządzenie dobrze ze my prawie Wogole nie chorowaliśmy co do listy nie wiem czy była gumka do włosów jak ktoś ma długie albo opaska

Ja zaczynałam pielegnację na kosmetykach bubchen z niemiec.Syn miał uczulenie na udach i przeszłam na oilatum i balsam emolium. Teraz jade na bubchen szmpon i baby dream żel do ciała i jako mydło do rąk stosuje. Co ktorys dzień smaruje emolium ciało bo ma suchawą skórę,

Agami fajna lista i na pewno bardzo pomocna szczególnie dla pierworódek, dla mnie absolutnie odpadają kaftaniki i śpiochy na rzecz rozpinanych body i pajacyków, zamiast nożyczek zawsze stosuję cążki i do karmienia tylko pierś, więc nie kupuję żadnych butelek, laktatora nigdy nie używałam bo zdecydowanie wolę odciągać mleko ręcznie, ale wszystko jest kwestią dopasowania, podobnie jak pościel na pierwsze miesiące to zbędny wydatek jak dla mnie, bo maluszek jest zbyt mały ;-)

Ja mam. Kaftaniki śpioch ale dostałam od siostry tez głównie będę bazować na body i pajacach:(

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
A wiecie, że j nawet lubię zestaw kaftanik + półśpiochy/spodenki? Korzystało mi się z nich równie dobrze jak z zestawu bodziaki/pajacyki.
Kupiłam dziś zestaw mini-kosmetyków dla siebie do szpitala - zaoszczędzę trochę miejsca w walizce :)

Do góry