reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja zamówiłam kombinezon w rozmiarze 62. Myślę, że na wyjście i pierwszy spacer wystarczy :-) a później będę szukała czegoś większego

reklama
Ja mam granatowego misia po mlodym 56 i nie bede kupowala rozowego bo po co dostanie czapke rozowa zeby sie nikomu nie pomylio ze to dziewczynka no chyba ze za tydzien lekarz jednak doszuka sie siusiaka

Ja mam 2 kombinezony, w rozmiarach 56 i 68, jeśli 62 jest duże dziecko na początku topi się w nim, poza tym najtrudniej włożyć noworodka bo on bardzo kurczy rączki i nóżki
Claudia moja córcia ma kombinezony w kolorach niebieskim i różowym, to tylko kolory ;-)

Bo lepiej miec chyba pierwsxwgo chlopca. Mlodsza siostra nie wyglada glupio w bucikach w autka albo niebieskim body zawsze idzie to zestawic tak zeby jednak bylo dziewczece a jak mlodszy jest chlopak to juz dziwniej bedzie wygladal w rozowych spiochach z ksiezniczkami np hahhaah takie moje zdanie

Ja mam córkę i syna (córeczka starsza), ale miałam większość unisex i w tym chodził synuś, chociaż maluszkowi to zależy na wygodzie i to jest najważniejsze ;-)

lotka fajny stroj :-)
ja tez kupie kombinezon na 62 i 68
zazdroszcze wam tych wyprawek
ja bylam z mama w ciuchilandzie dzisiaj i widzialam takie piekne ubranka ale co z tego jak nie wiedzialam czy kupowac te sliczne spiszki chlopiece czy sukienki :-D ale kupilam znajomej sliczna sukienke tak na jesien zima piekna za 9 zl szokkkkk kolezanka sie smiala moglas zostawic sobie, ale co tam jak nawet nie wiem kogo nosze , tylko powiedzialam ze jk bedzie corka to potem mi to tez pozyczy :-)

Ale mimo wszystko chlopak w ksiezniczki wyglada srednio chociaz moj trzy latek mowi ze ksiezniczka zosia to jego dziewczyna i musze kupowac mu kolorowanki w zosie :-) nawet lale zosie mu kupilam.

Agnoba kupiłam na olx bialy i brązowy po 30. Dzis w hm byl czarny i brąz po 40 ale tylko 50. Ja później pewnie tez sprzedam albo oddam potrzebujacemu.

Ja tez gdzieś mam misia brązowego z gap ale gdzie to nie mam pojęcia :) znajdzie sie pewnie w najmniej oczekiwanym momencie :) znalazłam firmę która robi farbę do łóżeczek ale cena powalająca 33 £ za litrowa puszkę i chyba dam sobie spokoj łóżko zostanie drewniane :)

reklama
Do góry