reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja mam narazie dwa kombinezoniki jeden taki malutki pewnie ok rozmiaru 56 jest tylko napisane first size i biore go do szpitala na wyjscie a drugi jest 0-3m jest sporo wiekszy wydaje mi sie ze to nawet 68 moze byc. Wezme je kiedys do sklepu jak wejda zimowe ciuszki i dokupie taki posredni ;)

Ja mam taki malutki jeden chyba newborn muszę poszukać bo dlam córce do lalek kupiłam różowego misia to sie zamienimy :) następnie kupie 0-3i 3-6 i starczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja muszę sie rozejrzeć za gondola do wózka i fotelikiem no i resztę ciuszków wczoraj przejrzałam moj worek i sie okazało ze typowo dziewczęcych mam zaledwie pare body i pajacyków reszta uniwersalna i niebieska czyli jako taki początek mam teraz kolejne muszę dokupić bo pózniej nie będę miec jak muszę kupić z 5 takich średnich pojemników plastikowych i Poprad poprasować i poukładać i wstawię do szafy i będzie z głowy jesCze tylko czeka mnie wycieczka do sklepu z materiałami zeby uszyć pościel pare ******* z apteki i koniec

Ja kupilam dwa niedzwiadki 50-56 bialy i brazowy. Powinny przyjsc w tym tygodniu będą na wyjscie ze szpitala a pozniej cos dokupie. W zaleznosci jak duze dzieci sie urodza.

ja mam 2 kombinezony, jeden jest chyba na 68, uzywalam go bardzo malo, na wyjscie wystarczy, to tylko na przewiezienie do domu. licze na duze dziecko heheh, moj poprzedni grudniowy maluch mial 55cm i jakos mi ta wielkosc nie przeszkadzala. a drugi mam na kolejny rok, na nastepna zime - nie pamietam rozmiaru. wiecej kombinezonow nie uzywalam :)

Sylka, w necie kupilas? Mozesz wkleic linka. Ja wczoraj przewertowalam allegro ale nie ma nic fajnego... chyba nie sezon na zimowe kombinezonki ;-)

poniekąd to zakup dla maluszka heheh bo "wystąpi" w tym nad morzem. upolowałam na allegro stroj kąpielowy.
Świetny strój kąpielowy BEACH BPC!!! R - 50 (5505489572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wlasnie mi przyszedł, tylko ze kolor jest taki bardziej "wściekły" róż :) bede widoczna z daleka :) rozmiar 50 :-D ale na brzuszku fajnie lezy i nie opina - a normalnie stroje są takie scisniete na brzuchu ze az ciezko oddychac :) z wysyłką dałam 40zł. nowka, firma bonprix.

reklama
Syn mial 54 CM i na wiosne kombinezon 56 starczyl az na wyjscie ☺ i był w sumie w niego upchany także rozmiar rozmiarowi nie równy. To może 62? albo duze 56 jak komus pieniedzy nie szkoda

Do góry