reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Mi w sumie zostało kupić bazę z Isofix fotelik i ciuchy wczoraj znalazłam szczoteczkę do włosów a juz miałam kupić ale mam i muszę sie wziasc i uszyć pościel do koszyka w sumie to wszytskie inne zeczy mam i tak troche mi smutno ze za bardzo nie poszaleje ale pooglądać mogę

Ja kupic to musze wozek i nic innego ale musiec a chciec hmmmm ale same powiedzcie kurcze 50 zl za wszystko dalam bo w lumpeksie oczywiscie bylam glownie nieuzywane z metka.

Załączniki

• 1435837306786.jpg
    1435837306786.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 1435837318887.jpg
    1435837318887.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 1435837333197.jpg
    1435837333197.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 1435837347333.jpg
    1435837347333.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 1435837360946.jpg
    1435837360946.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 1435837381907.jpg
    1435837381907.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 34
Claudia jakie to wszystko śliczne!
Też bym chętnie kupiła trochę używanych ubranek. Przecież takie maleństwa nie niszczą. Muszę poszukać lumpeksów w mojej okolicy jeśli lekarz pozwoli mi na krótkie spacery. Póki co zostaje mi allegro.

U mnie w miescie jest kilka i w niektorych same szmaty ale sa dwa ze naprawde po 2 zl idzie kupic dla malego dziecka nowe rzecxzy albo wcale nie zniszczone albo jeszcze z metkami. Bylam dzisiaj z moja mam i tak wkladalysmy do koszyka co nam sie podoba jak juz mi wypadalo z koszyka to mowi o jjeju ile tego choc zobaczymy czego nie chcemy bo przeciez to troche przesada i odlozylysmy 2 rzeczy bo nie moglam zdecydowac no bo przeciez to wszystko takie potrzebne hahahahaha

Sliczne ubranka dziewczynki to mozna fajnie stroic u mnie to juz przeszlosc teraz juz tylko spodnie wchodza w gre i kokardek falbanek nie bedzie. Plus taki ze juz z corka to przerobilam zawsze chcialam miec malutka ksiezkiczke :) teraz wkraczamy w swiat mody meskiej :D Ja dzis zrobilam mega zakupy . Wozek zamowiony . lozeczko, posciel, przewijak na lozeczko. Teraz juz tylko drobiazgi bede dokupywac ach i laktator Nie mam pojecia jaki :(

Oj powiem wam ze dla chlopcow dzisiaj tez byly piekne rzeczy az zal bylo zostawiac. Moj mlody to tez mialmpiekne rzeczy to bylo moje pierwsze dziecko i ja z tym lozyskiem przodujacym to jedyna rozrywka tomzawozili mnie pod lumpeks a ja szalalam i takie piekne ubranka mial ze az zal bedzie teraz oddac. Moja kuzynka miesiac przede mna rodzi syna i ona cala wyprawke dostanie

Ale nie m co dla dziewczynek sa sukeinueni i kokardki a chłopak portki i portki w kółko w rożnych rodzajach nikt mnie nie przekona ze to jest na jednym poziomie :) zreszta takie małe to u mnie body plus pajacyk udziwnień nie stosuje wiec tylko kolor sie zmienia :)
Ja mam laktator medela swing tylko ze ja upolowalam używkę za 4 £ dokupiłem juz wszytskie koncówki i akcesoria wiec wyszło duO taniej niz nowy a dla mnie jest świetny może dlatego ze ja tylko miałam z medela docYnienia

reklama
O wlasnie musze poszukac laktatora gdzies w szafie. Ja robie taki rozpizdziel w sypialni jak szukam teraz rzeczy ze szok. Jak po wojnie

Do góry