reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Claudia mi tez ktos by mogl zabrac i oddac po porodzie bo mam bzika na punkcie kupowanie rzeczy dla malej a co kupilas ??
M
mama290
Gość
Mi w sumie zostało kupić bazę z Isofix fotelik i ciuchy wczoraj znalazłam szczoteczkę do włosów a juz miałam kupić ale mam i muszę sie wziasc i uszyć pościel do koszyka w sumie to wszytskie inne zeczy mam i tak troche mi smutno ze za bardzo nie poszaleje ale pooglądać mogę
Ja kupic to musze wozek i nic innego ale musiec a chciec hmmmm ale same powiedzcie kurcze 50 zl za wszystko dalam bo w lumpeksie oczywiscie bylam glownie nieuzywane z metka.
Załączniki
reni84
Fanka BB :)
Claudia jakie to wszystko śliczne!
Też bym chętnie kupiła trochę używanych ubranek. Przecież takie maleństwa nie niszczą. Muszę poszukać lumpeksów w mojej okolicy jeśli lekarz pozwoli mi na krótkie spacery. Póki co zostaje mi allegro.
Też bym chętnie kupiła trochę używanych ubranek. Przecież takie maleństwa nie niszczą. Muszę poszukać lumpeksów w mojej okolicy jeśli lekarz pozwoli mi na krótkie spacery. Póki co zostaje mi allegro.
U mnie w miescie jest kilka i w niektorych same szmaty ale sa dwa ze naprawde po 2 zl idzie kupic dla malego dziecka nowe rzecxzy albo wcale nie zniszczone albo jeszcze z metkami. Bylam dzisiaj z moja mam i tak wkladalysmy do koszyka co nam sie podoba jak juz mi wypadalo z koszyka to mowi o jjeju ile tego choc zobaczymy czego nie chcemy bo przeciez to troche przesada i odlozylysmy 2 rzeczy bo nie moglam zdecydowac no bo przeciez to wszystko takie potrzebne hahahahaha
finkemma
Fanka BB :)
Sliczne ubranka dziewczynki to mozna fajnie stroic u mnie to juz przeszlosc teraz juz tylko spodnie wchodza w gre i kokardek falbanek nie bedzie. Plus taki ze juz z corka to przerobilam zawsze chcialam miec malutka ksiezkiczke teraz wkraczamy w swiat mody meskiej Ja dzis zrobilam mega zakupy . Wozek zamowiony . lozeczko, posciel, przewijak na lozeczko. Teraz juz tylko drobiazgi bede dokupywac ach i laktator Nie mam pojecia jaki
Oj powiem wam ze dla chlopcow dzisiaj tez byly piekne rzeczy az zal bylo zostawiac. Moj mlody to tez mialmpiekne rzeczy to bylo moje pierwsze dziecko i ja z tym lozyskiem przodujacym to jedyna rozrywka tomzawozili mnie pod lumpeks a ja szalalam i takie piekne ubranka mial ze az zal bedzie teraz oddac. Moja kuzynka miesiac przede mna rodzi syna i ona cala wyprawke dostanie
M
mama290
Gość
Ale nie m co dla dziewczynek sa sukeinueni i kokardki a chłopak portki i portki w kółko w rożnych rodzajach nikt mnie nie przekona ze to jest na jednym poziomie zreszta takie małe to u mnie body plus pajacyk udziwnień nie stosuje wiec tylko kolor sie zmienia
Ja mam laktator medela swing tylko ze ja upolowalam używkę za 4 £ dokupiłem juz wszytskie koncówki i akcesoria wiec wyszło duO taniej niz nowy a dla mnie jest świetny może dlatego ze ja tylko miałam z medela docYnienia
Ja mam laktator medela swing tylko ze ja upolowalam używkę za 4 £ dokupiłem juz wszytskie koncówki i akcesoria wiec wyszło duO taniej niz nowy a dla mnie jest świetny może dlatego ze ja tylko miałam z medela docYnienia
reklama