reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Mi nie przeszkadza jak maluch ciagnie smoka a jesli zakceptuje jest to bardzo przydatny uspokajacz dwa kupuje. Corka oduczyla sie bez placzu , myszki pogryzly ;) Nuk jest taka firma w pl smoczki te maja mala ta pladtikowa powierzchnie dlatego lepiej zwrocic na to uwage. Ja polecam Avent ale moze do znaja inne tez dobre sprawdzone firmy. A co do butelek tez mam zamiar karmic piersia ale pewnosci nie mam ze mleko moje np. W nocy wystarczy i nakarmie tak malucha. Gdyby plakalo z glodu a ja nie mialabym pokarmu butelka na czarna godzine napewno sie przyda. Wiele dzieci tez ma problem z zlapaniem sutka bardzo sie mecza placza jest panika wtedy i mamy i dziecka lepiej w razie wu miec butle w domu. Takie moje zdanie ale kazda mama ma swoj rozum niech robi co chce ;)

reklama
u mnie obaj mieli smoczki do roczku, potem "sie gubiły' i jakos to bezproblemowo mijało. teraz mam podobny plan :)

Ja juz to chyba pisalam ze moj w szpitalu smoka nie mial ale lezal na neonatologii i w zasaazie nie wiem czy mu cos tam dawaly czy nie i jak wrocilam do domu nawet mi do glowy nie przyszlo zeby miec smoka wiec jak sie rozdarl w nocy to moj do calodobowej lecial po smoka. Cycal sobie do pol roku a pozniej wyplul i tyle.
Ostatnio bylam u kuzynki a Oliwka ma roczek i ma smoka i moje dziecko odzyskalo zainteresowanie smokiem ale porozmawialimy sobie i zamiast smoka wybral auto zobaczymy jak to bedzie jak mala sie urodzi.

Dziewczyny, uwazajcie z ta paczka ze szpitala bo ja sie przez dlugie miesiace nie moglam opedzic przed dziwnymi telefpnami z dziwnymi uslugami. Strasznie mnie to wkurzalo bo okazalo sie ze oni przekazali dane osobowe daleji naprawde zaczelo byc tych telefonow bardzo dlugo. Musialam cofnac zgode na przetwarzanie danych aby sie uspokoilo.

Dziewczyny, uwazajcie z ta paczka ze szpitala bo ja sie przez dlugie miesiace nie moglam opedzic przed dziwnymi telefpnami z dziwnymi uslugami. Strasznie mnie to wkurzalo bo okazalo sie ze oni przekazali dane osobowe daleji naprawde zaczelo byc tych telefonow bardzo dlugo. Musialam cofnac zgode na przetwarzanie danych aby sie uspokoilo.
wypałniając ta ankiete wcale nie musisz podac dokładnych/swoich danych. ja podałam nr telefonu na ktorym mam tylko internet, a i chyba imie i nazwisko tez wymysliłam, nie mowiac o adresie. nigdy nie podaje swoich dokladnych, prawdziwych danych, chyba ze w jakichs naprawde waznych sprawach :)

Ja rowniez. Jedyna dana jaka podalam to telefon i wlasnie od telefonow nie moglam sie odpedzic. Teraz bede juz madrzejsza.

reklama
Ja mam do takich zeczy numer telefonu którego nie używam i zawsze podaje niech sobie dzwonią w powietrze u mnie po porodzie tez dają taka torbę z gratisami z chłopakami dostałam 4 ledwo z tego szpitala wyszłam bo jak przekupa z rynku ale z roku na rok te torebki biedniejsze więcej kuponów zniżkowych hehe np na wino nie wiem po co

Do góry