reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja mam zwykle i ikei za 80 zl teraz mlody spi u siebie na duzym lozku bo jak sie obudzi to klade sie z nim na chwile az zasnie a w takim malym tapczaniku moglo by mi byc troche niewygodnie :-)

reklama
Takie ;)

Załączniki

• 1435243371122.jpg
    1435243371122.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 42
Ja mam podobne łóżeczko ale nie mamy go od poczatku niedługo bed je rozkładać do takiego tapczaniku wiec będę miec porównanie czy sie nie rozleci :) takie z ikei miałam dla córki przetrwało a teraz chłopaki idą na piętrowe

kasz sliczne, gdybym znala plec od razu ruszylabym na polowanie po biedronkach :)

ja kombinezon wole kupic szybciej, ponoc teraz ceny sa nizsze , a czy ja wiem czy po porodzie bede miala glowe do tego,potem sie stresowac czy mam w czym zabrac ze szpitala itd te najwazniejsze rzeczy chce zaczac kupowac gdzies od polowy lipca , a tak to narazie sie rozgladam... po trochu bede czatowac na jakies promocje zawsze cos sie kupi ladnego jak kasz lub w ciucholandzie, a potem jzu na biezaco bede dokupowac co potzrebuje

reklama
Oja sliczne te body az szkoda ze w de nie ma biedronki tez bym kupila.
Co do lozeczka :) moim zdaniem nie warto bo jak przyjdzie taki czas by usypiac dziecko lezac koloniego to no coz nie ma cudow mama lub tata sie nie zmieszcza. Bedzie nie wygodnie. U nas lozeczko na lozko zostalo wymienione w wieku dwoch lat corki :)

Ostatnia edycja:
Do góry