reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja kombinezon kupie jak juz sie urodzi bo po pierwsze zobacze jaka pogoda bedzie a po drugie moze urodzic sie 51 cm a moze 58. Jak urodzi sie 51 to 68 bedzie miala na koniec zimy albo na wiosne. Teraz tak jest ze lezac w szpitalu mozna na allegro poszukac czegos i na wyjscie juz ro miec :-)

reklama
Ja myslalam kupic takie niedzwiadki najlepiej uzywane 56 to na listopad powinny byc ok. A tak to jeszcze nie mysle o wyprawce ale czas goni :) po polowkowym biore się za liste i odchaczam :)

Ewelisia ja mam jeden od wózka silver cross a drugi tak zwykły rozpinany na zamek ma wycięte otwory na pasy a takie lżejsze mam z polaru dwa mozna je rozpiąć po całości i śluza jako sam wkładka pózniej zrobię fotki jak wrócę i myśle zeby kupić ta wełniana wkładkę taka może z merino
Dlatego ze ja mam zawsze małe dzieci to ciuchy kupuje od 50 cm i niektóre poniżej kombinezon mam misia tez małego i gdzieś w domu jeszcze mam z gap takiego lżejszego misia chyba na 3 miesiące teraz w tym *******niku to nic nie znajdę bo jutro juz podłogi kłada to przenoszę tylko z pokoju do pokoju :) a i kupiłam sobie wkładki wielorazowe jedne z jedwabiu a drugie z bambusa do stanika ja sie skupiam na pierdołkach bo taka ważna resztę mam tylko wózek fotelik i bazę do fotelika muszę kupić ale chyba zmieniłam zdanie odnośnie wózka jeszcze muszę to przemyśleć

A ja zrezygnowałam z kupna kombinezonu tego najmniejszego na 1m bo to bez sensu. Zawsze wrazie czego można dokupic. I znalazłam na ebay i licytuje kombinezony używane i nowe w rozmiarach 0-3, 3-6

Jeju wy juz takie zakupy powazne a ja juz dawno po polowkowym a jak kupuje to poerdoly w stylu body sukieneczka. Ja czekam az moja przyjaciolka wroci z wakacji i zobaczymy co za skarby ma na strychu bo ma i moje i swoje i onie nie pamietamy juz co tam jest. Z tego co wiedze po zdjeciach to ja do mlodego mialam glownie biale bezowe zolte takie neutralne ubranka mw przyszlym miesiacu chce kupic reazte do szpitala w sisrpniu wozek a wrzesniu zaczne dokupywac rzeczy dla dziexka

Ja sie nastawiam na zakupy w sierpniu-wrzesniu ale moja lista zakupowa nie jest dluga bo mamy mnostwo rzeczy po corce.

Ja sie nastawiam na zakupy w sierpniu-wrzesniu ale moja lista zakupowa nie jest dluga bo mamy mnostwo rzeczy po corce.

Ja dokładnie tak samo. Na razie pomalutku sobie oglądam, ale kupować jeszcze nie chcę. Może koło sierpnia przyniosę w piwnicy rzeczy po córce i zrobię rekonesans, a potem będę szaleć.

No ja za ok 2 tyg jade do przyciaciolki, ona juz wiecej dzieci nie ma w planach wiec postanowila posprzatac w tych kartonach sa tam tez moje rzeczy no dalam jej po moim dla jej synka wiec zobaczymy co bede teraz chciala z moich i jej a reszte do wora i oddamy poloznej dla biednych. Dopiero wtedy usiade spokojnue na ziemi wysypie to od niej i moje co mam w domu i zapisze ile czego mam i co mam jeszcze dokupic wiec mysle ze zaczne tak serio myslec wlasnie sierpien wrzesien. Termin cesarki mam na ok 21 pazdziernik wiec jak bedzie ok to sie spokojnie wyrobie. Najwazniejsze ze walizka do szpitala bedzie gotowa

reklama
Do góry