reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Wrocilam ze szmateksu za to zaplacilam 18 zl wiadomo trzeba wyprac wyprasowac .

Załączniki

• 1435144697778.jpg
    1435144697778.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Wszystko bez planki i widac ze praktycznie nieuzywane no bo ile uzywac moze dziexko tego rozmiaru. Sa tu dwa spiworki do spania z F&F nowy w sklepie 60 zl wiec sie oplacalo

Ja juz mam prawie cały worek ciuchów [emoji33]przeważają różowe hehehe jak wyjdzie chłopak będzie w różowym chodził [emoji3] i mam juz dwa laktatory poza ciuchami to nie poszaleje bo wszytsko mam ja zaraz będę kłaść podłogi to pokój juz przyszykuje chłopaki robią wyprowadzkę do dużych łóżek wiec jedno zostanie nie rozkręcone ale muszę je wyszorować myjka parowa bo chłopaki zalali wszytsko mlekiem wczoraj próbowałam ścianę doprowadzić do porządku ale bez pary nie dałam rady do konać lipca muszę wsYtsko juz miec naszykowane bo pózniej juz nie będzie czasu na to

Mama no jak mi lekaez sie pomylil i urodzi sie chlopak to kaplica ja juz tego dosyc troche nakupilam. Jak za trzy tyg na wizycie powie mi oj kurcze no prosze a jednak chlopczyk to sie zaleje lzami bo nie mam nawet nikogo zeby dac te ubranka wiec lepiej zeby to byla dziewczynka

A zaopatrujecie sie w spiworek do wozka? Kolezanka ktora rodzila zima powiedziala zeby kupic. No i nie wiem... ja nie lubie przegrzewac dziecka - bedziew kombinezonie + pewnie jakis kocyk + ta taka "przykrywka" przy wozku (jak to sie fachowo nazywa?;-)). Jak bedzie bardzo zimno to przeciez i tak nie wyjde na spacer. Podpowiedzcie mamy zimowych dzieci.

Ja nie mialam zimowego ale wczeaniaka letniego i uzywalam spiworka w samym kombinezonie jak jest mruz dziexku za zimno bo ono tylko lezy wiec ja po mlodym jeszcze mam taki z owczej welny w srodku

Ja zawsze kupuje jaka wkładkę do wózka na zimę tzn juz mam po chłopakach w sumie to mam 4 dwa na zimę i dwa jesiennowiosenne ale czy to aż tak potrzebne to nie wiem ja dzieci lekko ubieram i w zimę sie nie szwedam bo u mnie więcej pada i wieje ale tu juz dziewczyny pisały ze mozna kupić taki co pasuje tez do fotelika i do wózka

reklama
A zaopatrujecie sie w spiworek do wozka? Kolezanka ktora rodzila zima powiedziala zeby kupic. No i nie wiem... ja nie lubie przegrzewac dziecka - bedziew kombinezonie + pewnie jakis kocyk + ta taka "przykrywka" przy wozku (jak to sie fachowo nazywa?;-)). Jak bedzie bardzo zimno to przeciez i tak nie wyjde na spacer. Podpowiedzcie mamy zimowych dzieci.
ja mam z dawna, miałam jako dodatek gratisowy do wózka, nie uzylam ani razu. wystarczyl mi kombinezon, koc i to nakrycie wózkowe. mlody mi sie wtedy 1 grudnia urodzil

Do góry