reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
bardzo ładne ciuszki. My wczoraj bylismy po zakupy - 2 body z długim rękawkiem, 1 z krótkim i sweterek z kapturkiem w pasy biało-fioletowe. Jednak cenowo to nie tak milo jak u was, bo wyszło 106 zł... Ale co tam, ważne, że fajne ciuszki. Zrobię fotki i pokażę.

a ja kupilam wczoraj 3sztuki bluzeczek na dlugi rekaw za 16zl (16za trzy sztuki) w tesco. bawelniane

trzeba kombinowac bo tak kurcze ceny kosmiczne takich malych ciuszkow. w ciucholandach za grosze prawie noweczki da sie zdobyc :)do tego jakies promocje i kochane babcie i moje dziecko ma prawie cala szafe zapchana ciuchami. wczoraj sie pozbylam dwoch zimowych za malych kombinezonow

bardzo ładne ciuszki. My wczoraj bylismy po zakupy - 2 body z długim rękawkiem, 1 z krótkim i sweterek z kapturkiem w pasy biało-fioletowe. Jednak cenowo to nie tak milo jak u was, bo wyszło 106 zł... Ale co tam, ważne, że fajne ciuszki. Zrobię fotki i pokażę.
U mnie też nie jest tak miło z cenami.Ja w ogóle się zastanawiam gdzie dziewczyny kupują takie fajne rzeczy i takie tanie.Ja za sam kombinezon dałam 254zł plus czapka i szalik 60zł
Koszmar jakiś ale co zrobić,na szczęście miałam na to odłożone z roczku Aluni.

U mnie są same takie sklepy gdzie np.body kosztują 23zł-26zł(za sztukę) sweterki w granicach 60zł ale powiem wam szczerze materiały nie do zdarcia.

Ostatnia edycja:
Mrówka-super futerko
Aneta-no to siostrzenica bedzie miała piekne ubranko:tak:a Alunia bedzie miała cieplutko w takim slicznym kombinezoniku:-)
Ja ostatnio w ciuchlandzie kolo siebie kupilam Adasiowi super bluze z kapturem-taka cieplutką,2 bluzeczki George z długim rekawem-jak nowki i 3 pary skarpet z Nexta-wogóle niesmigane z ABSami-i za wszystko zapłacilam 20 zł:tak:ostatnio kupilam superowe dresy-jeszcze za duze są ale za 5 zł-wyprzedaz byla:tak:czasem takie rzeczy trafiam ze jestem w szoku:tak:

Ostatnia edycja:
ja tam zawsze na rajd po ciucholandach wybieram sie z kolezanka. biore Julke w mala spacerowke a ona swojego synka dwuletniego tez. meza na zakupy nieciaga bo ona jest maruda :)

np bodow niekupie w ciucholandzie to tak samo jak bielizna :) body i skarpetki kupuje nop w pepco albo w tesco czasem tez jak cos wynajde na allegro :)

Dziewczyny sliczne ciuszki, ale ceny KOSMOS :szok: az mi sie wierzyc nie chce :no:, naprawde u nas takie ubranka dla szkarbow sa bardzo tanie, np. za 7 bodziakow daję około 10 euro, 3 śpiochy 7 euro, za ciepłego polarowego spiocha dałam ostatnio 11 euro i wydawało mi się, ze to duzo, wogole takie komplety w stylu spodnie+bluzeczka+bluza z kapturem czy kamizelka kosztują ok. 10-15 euro, nie mowię tu o super sklepach, tylko o marketach odziezowych, gdyby przesyłki były tansze zaopatrzyłabym was wszystkie w takie ciuszki ;-)
teraz czeka nas zakup kurteczki zimowej, o kombinezonie raczej nie mysle, bo nie ma tu mrozow i sniegu, myslę, ze dostane cos w granicach gora 20 euro, wspolczuje wam, ze przy tak mizernych polskich zarobkach ceny są tak wysokie...

reklama
aneta ile dałas za kombinezonik????????????????? :szok: przeciez to jak za jakis lepszy płaszcz na dorosła osobę, chyba mnie zbyt długo w ojczyznie nie było...

Do góry