reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
My w końcu dostaliśmy buciki dla Aluni.Kupiliśmy coś takiego,buty Antylopa rozmiar 22.
1014.jpg

Widzę że buciki na topie:tak: Nie ma ie co dziwić, skoro dzieciaczki się roztuptały. Ja mam dwie kurteczki jesienne, więc z tym na razie poczekam. Ostatnio za to Wikuni sie dostało komplecik: sztruksowe spodenki kolor kawa z mlekiem, bluzeczka kremowa z żyrafką, bluza z kapturem w paseczki kremowe i kawa z mlekiem i bezrękawnik taki czekoladowy z żyrafką.

Aneta butki sliczne:tak:
Ja sie pochwale jednym kombinezonem bo drugiego nie mam jeszcze na zdjeciach:-D
Szlam zeby kupic Wojcika bo juz postanowilam i m sie w oczy rzucil ten wlasnie, na ciuchach ale jak nowy i za 40 zl:szok: nie jesty najgrubszy ale ladniutki, a puchowy mamy jednoczesciowy, wiec jak beda wielkie mrozy to mamy zastepce:-D Na normalna zime ten wystarczy;-)

P9080031.JPG P9080032.JPG

Kira - jak widzisz z foteczkami jestem moco do tyłu, bo nawet z roczku nie wrzuciłam. Może przez weekend zaopatrzę swojego pena w fotki i na śniadanku w pracy w poniedziałek pouzupełniam braki:-)

My ostatnio kupiliśmy papucie cieplutkie (takie niby filcowe) w deihmannie. Wiki chętnie w nich chodzi, a wcześniej nie chciała żadnych. W skarpetkach mi się ślizga na parkiecie i od czasu do czasu przydzwaniała w cos:baffled:

Widze ze deichmann popularny ;-) My kupilismytam Szymciowi buciki, takei przejsciowki, za 59zl, mi wydaja sie fajne, a i on w nich ladnie chodzi. Ale troche sie zdziwilam rozmiarem, bo musielismy wziasc rozm. 23 :szok: Mowie wam stope to ten moj facet ma duzaaaa :-)

Załączniki

• b1.jpg
    b1.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 34
  • b2.jpg
    b2.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 38
Karolki-Fajniusi kombinezon.My jeszcze nie mamy ale jutro wybieram się na zakupy może coś dostanę.

Tomola-Butki śliczne.

reklama
wczoraj w biedronce mój bart kupił dla Wikuni parasol-delfinka na 5zł:szok: Nie wiem ile ten parasol zniesie, ale jest fajny, z przyczepionym gwizdkiem, hehe Inauguracja w wannie była i Wiki bardzo zadowolona.
I są też pacynki po 6 zł, zobaczcie u siebie, bo są świetne. Kupiliśmy pacynkę-krówkę, ale są prawie wszystkie zwierzątka.
Nie są drogie a dzieci się cieszą z takich zabaweczek.

Do góry