miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Pajacyk, body z krótkim rękawkiem, koszulka biała - Pepco
Śpiochy i pajacyk - KIK
[emoji56]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde... mogłam męża wyrobić o świcie[emoji23]Ja specjalnie wstałam o 7 i dorwalam skarpeteczki te 3 pary za 10 zł, ten zestawik dresowy za 20 zł i ten ciepły pajacyk. Co prawda ten zestawik dresowy to najmniejszy znalazłam w 62-68 rozmiarze, ale akurat będzie na październik dobry jak dzidzia podrośnie
Piękny!
Właśnie dotarł do mnie rożek dwustronny z Allegro. Super wykonanie i materiał [emoji5] łącznie z wysyłką wyszło 43 zł.
Właśnie dotarł do mnie rożek dwustronny z Allegro. Super wykonanie i materiał [emoji5] łącznie z wysyłką wyszło 43 zł.
Super! Ja właśnie chce kupic podobny.kokardka jest odpinana ? I czy on jest miękki ten rożek?