reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych pociech

Śliczności dostaną Wasze skarby. Chociaż bedzie spokoj na caly wieczor:-D Mnie sie bardzo podoba ten Wodny Świat Kubusia Puchatka, chcialam Zuzi taki kupic ale ostatecznie pomyslalam ze jest jeszcze troche za mala i "glupia" wiec kupimy to na Dzien Dziecka.
No i ten Teletubis sliczny i slodki, i rzeczywiscie ten w odroznieniu od innych jakie widzialam jest mieciutki, w sam raz do przytulania.:tak:

My kupilismy taki domek
FISHER-PRICE DUŻY INTERAKTYWNY DOM OD 1Zł BCM (497066723) - Aukcje internetowe Allegro
Jest co prawda uzywany bo nowego nie bylo i po niemiecku ale chociaz sie obcego jezyka pouczy. Jest sliczny, zero rysek i duzooo bajerow, sama sie bawilam z pol godziny. Mam nadzieje ze sie spodoba Zuzi.

Jeszcze kupilismy
LITTLE PEOPLE FISHER PRICE MUZYCZNY POCIĄG CYRK!! (505226683) - Aukcje internetowe Allegro

Od babć, wujków i cioć dostanie pieniązki, posciele, i ubranka i pewnie jeszcze cos

Mam nadzieje na spokojną Wigilię i Święta :-p

reklama
Aneta-super zabawki:tak:a ubranka słodkie:blink:
Adas dostal teletubisia LaLa co gra,spiewa i ma telewizorek który ma ruchome obrazeczki:dry:jest koszmarny:-Dale Adas go uwielbia:-p juz go dostal bo skubany sie wlaczyl w torbie i Adas go uslyszal i byl wrzask:-Dno ale nawet ok,bo dostanie tyle nowych zabawek naraz ze szok:dry:
Ewelia-fajne zabaweczki:tak:

zima powoli się kończy i czas już na wiosenne zakupy. My zaczęlismy od bucików, poszukuiwaliśmy jeższe za kostkę, ale już nie ocieplanych. Kupilismy śliczne buciki firmi PRIMIGI w skelpie MARAGA KIDS (sa teraz znaczne przeceny). Niestetey nie znalazłam na stronie tego dokładnie modelu, więc musicie się zadowolic fotkami z allegro. Płacilismy 89zł, buciki całe ze skórki, lekkie, miękkie, elastyczna podeszwa, rozmiar 24. Dla mnie to super, na równi z tymi co miala na jesień.
http://www.allegro.pl/item546009542_buty_primigi_rozm_23.html

Ostatnia edycja:
Antylopka, przyznam ze ja to bym butow nie kupila z takim wykrzedzeniem, wkoncu do wieosny to jeszcze minimum 2 miesiace. A zdaza sie ze dziecku w miesiac moze stopa o rozmair urosnac. No ale mam nadzieje ze u ciebie bedzie oki :-) A buciki ladne.

antylopka-Śliczne buciki i cena przystępna ale ja osobiście też bym się bała z wyprzedzeniem kupić,chociaż Ali tak bardzo stopa nie rośnie bo jesienne butki ma jeszcze dobre.

tomola, aneta - z wyprzedzeniem? ona w tych bucikach już była na spacerze, wczoraj było u nas 6 stopni, więc w sam raz na wysokie, ale juz nie śniegowe buciki. Typowo wiosenne, niskie buciki, to pewnie w kwietniu kupimy, kiedy na termometrze bedzie naście stopni;-)

Antylopka-fajne buciki,my jeszcze smigamy w zimowych.W marcu moze jakies kupie.Trzeba bedzie sie rozejrzec:-)

reklama
Do góry