reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

Wczoraj pojechałyśmy do Ikei (ja z Wiki i moja mamą, bo mąz wczoraj w pracy) po krzesełko dla Wikunii (wiecie na pewno o które chodzi). Akurat były po 39 zł, więc nawet fajnie, bo tam wiadomo róznie można trafic z cenami. Nie muszę Wam mówić, jaka frajda dla małej:-D:laugh2::rofl2: Wchodząc do częście DLA DZIECI była zrobiona girlanda z maskotek - Wiktoria stanęłą przed zrobiła duże oczy, powiedziała "łaaał..." i się tak pochyliła do tyłu i ręce rozłożyła, jakby nie mogła całości objąć. Ale miała ubaw!! Oczywiście najlepsze było śmiganie pomiędzy meblami, siedzenie na karnym żółwiku (karnym!!) i co widziała płaczące dziecko to mnie wołała i mówiła " Mama, dzidzie eeeeee" czyli że dzidzia płacze. Troche odmiany wczoraj było, zamiast spacerku (u nas deszcz popsdywał:-()
http://www.allegro.pl/item567607289_krzeselka_mammut_ikea_najtniej_3_kolory.html
mamy czerwone

reklama
Bardzo fajne są te krzesełka. A do tego bardzo wytrzymałe. Moja kuzynka ma takie u małej w pokoiku. Do tego stolik, szafeczke i łózeczko i szafe z tej serii. A wracając do tego krzesełka, to nawet jej tatuś który waży koło 100 kg na nim siedział. Mój mąż ma 80 kg i na nim stawał żeby im żylandor poprawic i tez go wytrzymało :tak:

mrozik - stolik też mamy, a reszte mebelek właśnie z tej serii mysle jej dokupic jak pójdzie do przedszkola i wtedy cały pokoik tak umeblowac. Nie ma wielu rzeczy, które w ikei mi sie jakoś wybitnie podobaja, ale te mebelki sa cudne.

Antylopka-fajne te mebelki,my tez sie nad nimi zastanawiamy-a przynajmniej nad stolikiem i dwoma krzesełkami:tak:
Ja ostatnio w ciuchlandzie upolowalam takie spodenki po 4 zł za sztuke;-)i takie fajowe buciki wynalazlam na allegro,podejrzewam ze ta "firma"to pic na wode(chociaz kto wie?)ale fajnie wyglądają i są niedrogie:tak: Coccodrillo trampki HIT SEZONU WIOSNA 2009 r. 23 (573206392) - Aukcje internetowe Allegro
Coccodrillo trampki NOWOŚĆ WIOSNA 2009 r. 23 (566726731) - Aukcje internetowe Allegro

Załączniki

• Obraz 015.jpg
    Obraz 015.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 74
Kira no faktycznie buciki wygladaja fajnie, a co do firmy to nic mi nie wiadomo.
Ale mam pytanie, bo widze ze one juz sa z niska pieta, czy w takim razie mam rozumeic ze juz moga byc takie buciki, nie trzeba juz kupowac z pieta usztywniana?

Kira zapewniam, ze firma, to nie ściema, jest to rodzinna firma kuzyna mojej znajomej :tak:
Nie znam jednak ich wyrobów, ale wrzuciłam z google i znalazłam ich stronke, fajne ciuszki maja, no a butki bomba, ja Kubie kupiłam trampki do biegania po domku, problemem jest tylko ich zawiązywanie, no ale sam sobie wybrał, więc niech mu będzie :-)
Ubrania dla dzieci Ubrania dziecięce Producent ubrań dziecięcych - Coccodrillo

Antylopka mebelki śliczne, u nas juz w lipcu otwierają Ikee w Dublinie, bo w tej chwili najbliższa mamy w Belfaście, szczerze nie mogę się juz doczekać, w sumie nie jestem wielką fanką tych prostych Ikeowskich form, ale trzeba im przyznać, ze mają tez fajne rzeczy, jak te mebelki dla dzieci :tak:

NataK-ja znam tą firmę,miałam na mysli raczej to ze Coccodrillo ma raczej droższe ubranka a te buciki takie tanie:-p,no...ale moze mi sie tylko wydaje,moze takie ceny bucikow maja:tak:

znowu kupiłam mojej myszce nowe buciki (mam świra na punkcie butów i torebek i troche to przenoszę na mała)
Kupiłam w Panoramie w Poznaniu
sandałki płaciłam 39,90, a sportowe pólbuciki 49,90
WYPRZEDAŻ !! Sandały Adidas Akwah IV 046990 (22) (550481980) - Aukcje internetowe Allegro
szukam drugich bucików w necie żeby pokazac
Śliczne sandałki
Wczoraj pojechałyśmy do Ikei (ja z Wiki i moja mamą, bo mąz wczoraj w pracy) po krzesełko dla Wikunii (wiecie na pewno o które chodzi). Akurat były po 39 zł, więc nawet fajnie, bo tam wiadomo róznie można trafic z cenami. Nie muszę Wam mówić, jaka frajda dla małej:-D:laugh2::rofl2: Wchodząc do częście DLA DZIECI była zrobiona girlanda z maskotek - Wiktoria stanęłą przed zrobiła duże oczy, powiedziała "łaaał..." i się tak pochyliła do tyłu i ręce rozłożyła, jakby nie mogła całości objąć. Ale miała ubaw!! Oczywiście najlepsze było śmiganie pomiędzy meblami, siedzenie na karnym żółwiku (karnym!!) i co widziała płaczące dziecko to mnie wołała i mówiła " Mama, dzidzie eeeeee" czyli że dzidzia płacze. Troche odmiany wczoraj było, zamiast spacerku (u nas deszcz popsdywał:-()
KRZESEŁKA MAMMUT IKEA NAJTNIEJ 3 kolory (567607289) - Aukcje internetowe Allegro
mamy czerwone
Jestem zakochana w tych mebelkach,niestety Ala nie ma swojego pokoju,chociaż zaczynam się nad tym zastanawiać żeby zrobić jej pokój z naszej sypialni
Antylopka-fajne te mebelki,my tez sie nad nimi zastanawiamy-a przynajmniej nad stolikiem i dwoma krzesełkami:tak:
Ja ostatnio w ciuchlandzie upolowalam takie spodenki po 4 zł za sztuke;-)i takie fajowe buciki wynalazlam na allegro,podejrzewam ze ta "firma"to pic na wode(chociaz kto wie?)ale fajnie wyglądają i są niedrogie:tak: Coccodrillo trampki HIT SEZONU WIOSNA 2009 r. 23 (573206392) - Aukcje internetowe Allegro
Coccodrillo trampki NOWOŚĆ WIOSNA 2009 r. 23 (566726731) - Aukcje internetowe Allegro
Spodenki rewelacyjne a butki jeszcze lepsze.

A oto nasze ostatnie zakupy
dsc01629o.jpg

Dzisiaj kupiliśmy taki wózeczek dla Lalek
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=572065847
I fotelik do oglądania TV
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555584167

Ostatnia edycja:
Kira - my mamy zimowe, bardzo fajnie się sprawdzają. A za zimowe w sklepie zapłaciliśmy 59 zł, więc trampki mogą byc w takiej cenie (a sklep był taki z droższych, ale jedyny gdzie buty na Filipka znalazłam, u nich np nocniczek z fp u nich kosztuje 180 zł, a w hurtowni u mnie 129)
Ja jeszcze chyba z wyższych kupię w tym roku, zapytam ortopedy jak będziemy na wizycie do kiedy się powinno wyższe nosić, ale Filipek ma mase spora więc jemu chyba jeszcze nie powinnam krótkich kupowac:confused:

reklama
Do góry