reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

Aneta-super buciki,a czapunia taka słodka:sorry:dziewczynki to maja fajne rzeczy:-)
Antylopka-fajne butki:tak:
Ja jednak nie kupilam tych z allegro,tylko dzis bylismy w Deichmannie i CCC i cos kupilismy:baffled:ale powiem Wam ze bez rewelacji-chodzilam miedze tymi półkami i tak naprawde zadne mi sie nie podobały-te jeszcze jakos ujda:tak:te czarne to takie trampeczki na później

Załączniki

• Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 101
  • Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 90
reklama
No właśnie wiosenne buciki muszę kupić, Buba na razie zasuwa w trampkach jak jest sucho, a jak chłodno to w tych zimowych, bo nie są ocieplane, jak coś znajdę, to się pochwalimy ;-)
Kira super te trampki, takie młodzieżowe :tak:

A nam sie udało, bo Szymciowi pasuja buciki z jesieni :-) Tak wiec jeden wydatek mniej. Zreszta moze sie i tak okazac, ze za tydzien trzeba bedzie ubierac sandalki... a tych juz nie mamy, musimy kupic jakies dwie pary. Jak pomysle o tym mierzeniu butow to juz mam dosc ;-)

A nam sie udało, bo Szymciowi pasuja buciki z jesieni :-) Tak wiec jeden wydatek mniej. Zreszta moze sie i tak okazac, ze za tydzien trzeba bedzie ubierac sandalki... a tych juz nie mamy, musimy kupic jakies dwie pary. Jak pomysle o tym mierzeniu butow to juz mam dosc ;-)
Ala też jeszcze z jesieni nosi ale kupiłam większe w razie jakby noga urosła bo przecież latem w chłodniejsze mogą się przydać,a jak nie to na jesień będą jak znalazł.

aneta super ta różowa czapeczka dla malutkiej i te butki różowe no słodziutkie :-) dla dziewczynek w ogóle jest chyba więcej rzeczy tzn ciuszków i tak jakoś chyba wszędzie różowo hihi:-):-):-)

kira te buciki bardzo ładne i oby wygodne były dla Adasia, ja ostatnio kupiłam w rekidsie fajne butki dla Maćka i od razu podpasowały nawet na podbicie ok
my niestety z jesieni butki to juz w zimie schowaliśmy. A może już faktycznie niedługo sandałki trzeba kupić...:tak:

a krzesełko w ikei SUPER ja też będę musiała pomyśleć o jakiś mebelkach dla Maciusia ale najpierw musimy postarać się o większe mieszkanie uhhhhhhhh mam nadzieję że już niedługo

kozica - wklejam link jakie ja kupiłam.
Coccodrillo kalosze z krokodylem WIOSNA 2009 r. 22 (653971088) - Aukcje internetowe Allegro
one są bez skarpetki, maja tylko w środku takie materiał, żeby nie było bezpośrednio gumy przy nodze. Sprawdzaja się dobrze, już kilka razy Wikunia w nich bviegała po kałużach, jeden raz sie nawet wykąpała w kałuży (przewróciła sie w wielka kałużę - około 25 cm głębokości było, chlupotało w kaloszach jak biegała) i nie ma sladu bo wodzie czy brudzie w śrdoku, ładnie się wszystko wypukało.
Zawsze mozna załozyc skarpetkę, myślę, a kupiłam raczej z przeznaczeniem na letnie burze, niż jesienne zawieruchy.

kupiłam jej też pelerynke (ale niestety kaloszy do kompletu nie było rozmiary, zresztą jak coccodrillo w kwiatki z kokardkę, bardzio mi się podobały. A Wikuniu chyba te krokodylki bardziej (mówi na nie żaby)
http://www.allegro.pl/item655125641_playshoes_pelerynka_przeciwdeszczowa_r_98.html

Ostatnia edycja:
słuchajcie, czy Wasze dzieci potrafia (próbowaly w ogole) jeździc na hulajnodze? Wiki jest nimi zafascynowana, i ciągle mowi, że " niunia 3 latka mama kupi ulajnoge". mam rok czasu, ale sie zastanawiam, czy takie 3-letnie szkraby porafia na nich jeździć?

reklama
oj potrafią, potrafią :-D:tak::tak:
Ale to zalezy od dziecka. Filipowi w tym roku kupiłam hulajnogę w Smyku. Plastikowa, więc leciutka dla niego. Ma 2 kółka z przodu i 2 kółka z tyłu, tak ze zachowuje równowagę (tak kółeczko przy kółeczku ustawione).
Kupiłam mu też na przyszły rok taką prawdziwną :), bo akurat była akcja charytatywna na dzieciaczka i pan 10 sztuk wystawłi za 50 zł, a całość kaski dla choruszka szła. Był u niego kolega - 3 latek i jeździł na niej ładnie.

Do góry