reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

A ja wybrałam sie na zakupy i w koncu kupilam zimowe butki Adasiowi:tak:bo jak obejrzalam pogode na nadchodzace dni to....brrr...no prawdziwa zima idzie moje drogie panie;-)
Hehe...ale 3-4 stopnie ciepla to mus miec cieple buciki:tak:
No i takie kupilismy,i te spodenki co zamowilam na allegro:-)

Załączniki

• Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    91,3 KB · Wyświetleń: 50
  • Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    99,2 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    81,3 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Dziewczyny byłam dziś w biedronce, są kombinezony za 30zł, rajstopki, welurowe pajacyki i komplety bluzeczka+spodnie, niestety wszystko prócz rajstop kończy się na rozmiarze 86...

No to i ja się pochwalę ostatnimi zakupami :-p do szczęścia brakuje nam tylko bucików, zarówno takich domowych kapcioszków jak i zimowych. Rozglądałam się po sklepach, ale nie maja porządnych botków domowych, takich troszkę wyzszych, muszę się usmiechnąć do mamy, moze mi wysle .
Dla porównania podam wam ceny tego co zakupiłam:
1.Zielona kurteczka - 40 euro
2.Kurteczka ciemnozielona z szalikiem - 8 euro
3.Czapeczka i rękawiczki - 3 euro
4.Spodnie - 5 euro
5.Siedmiopak body - 6,50 euro

Załączniki

• CIMG5841.JPG
    CIMG5841.JPG
    42,7 KB · Wyświetleń: 63
  • CIMG5844.JPG
    CIMG5844.JPG
    40,7 KB · Wyświetleń: 57
  • CIMG5835.JPG
    CIMG5835.JPG
    93,9 KB · Wyświetleń: 45
  • CIMG5838.JPG
    CIMG5838.JPG
    67,1 KB · Wyświetleń: 48
  • CIMG5826.JPG
    CIMG5826.JPG
    70 KB · Wyświetleń: 56
Nata-Śliczne zakupy wszystko bardzo tanie nawet jak na polską kieszeń,no oczywiście oprócz zielonej kurtki bo cena taka sama jaką ja dałam za swoją.

a Julka wyrosla z zimowych butow. ostanio namierzylam sie bucikow i co sie okazalo? mamy rozmiar 25 z deitex z deichmania za 59 :) wczesniejsze miala rozmiar 23 z 14,5 cm ;/ nie karmie jej drozdzami :)
8b5f9244dbf98fc4.jpg

pozatym chodzimy w tym futerku co kiedys pokazywalam :) tak wiec cieplutko nam :)

co wasze bomble dostana od mikolaja? my zaszalelismy i kupilismy
EDUKACYJNY MULTIBOX DLA MALUSZKA NOWOŚĆ 2009 (505683176) - Aukcje internetowe Allegro
do tego dostlismy kase od mojej babci kupilismy malej do teog szczaniaczka uczniaczka :) od moich rodzicow Julka dostanie stolik i krzeselko z ikei z serii mamut :) a od drugiej babci klocki duplo :)

czy tylko ja mam takiego swiara jak wejde do dzialu z zabawkami? uwielbiam ogladaci kupowac zabawki . zauwazylam ze Julce kupujemy zabawki ktore sami chcieli bysmy miec :)

reklama
mrówka ja mam tak samo wszystko bym kupiła ten multibox super nigdy wczesniej takiego czegos sprytnego nie widziałam a ja kupiłam wiki FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (510565363) - Aukcje internetowe Allegro
od mojej siostry dostanie pianinko Super pianinko !!!!!!!!!!! POLECAM !!!!!!!! (491248166) - Aukcje internetowe Allegro od babci KRZESEŁKO UCZYDEŁKO FISHER PRICE SKLEP ŁÓDŹ (508216098) - Aukcje internetowe Allegro
od drugiej babci lalke Agatke z akcesoriami od chrzestnej super nocnik poiwem wam że sama bym usiadła na nim HIT!! MUZYCZNY NOCNIK - stołeczek FISHER KRAKÓW (487687732) - Aukcje internetowe Allegro i od chrzestnego matę muzyczną ale jeszcze święta przed nami

Do góry