Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy akurat te oglądałaś bo są różne ale jak dla mnie są pięknie wykonane i wyglądają na solidne.aneta: ja ogladajac na zywo te teletubisie odnioslam wrazenie ze jakies takie zbyt delikatne i lekko badziewnie wykonane , moze prostu to dlatego ze ogladalam ze w cerfurze gdzie wszysy dotykali i moze dlatego takie. mi sie nie podobaja w kazdy ze badz razie
Ten akurat nie jest tańczący,tamte są dużo droższe i tak jak mówisz są twarde.aneta: porostu takie odnioslam wrazenie , do tego te teletubisie co tancza to takie jakies nie do przytulenia bo maja caly ten mechanizm i nie sa takie miekkie a ciuszki super. ala bedzie jak mala ksiezniczka
Nie martw się ja też nie a udało mi się jedynie dlatego że nie było chętnych.aneta ale zakup czadowy ja też chciałabym umiec licytowac bo nieraz jest kupe fajnych rzeczy ale nie umiem zabardzo