reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych pociech

A ja tak w temcie zakupowym chce dorzucic slowko ode mnie...
od poczatku mialam problem z obcinaniem Szymciowi paznokci, jakos zadne nozyczki nie spelnialy moich oczekiwan, jedne albo tepe, inne za grube i ciezko bylo nimi obcinac malutkie pazurki, a inne zas sie rozwalily... w sumie to mialam chyba cztery pary, dopiero w zeszlym tygodniu udalo mi sie kupic odpowiednie z firmy bebe jou, kosztowaly 23zl, naprawde warto.
Pisze to bo moze ktoras ma tez podobny problem.

reklama
tomola kurcze a ja myslalam ze mam pecha do nozyczek:szok:jedne mi sie rozwalily, drugie byly tak grube, ze chyba paznokcie centymetrowe by dopiero obciely ale juz teraz jest ok:tak:mam z canpolu inne i sa fajne:tak:a kosztowaly chyba z 10 zl w zestawie z pilniczkiem:-Di cazkami;-)

Wiki-jesli moge doradzic;-)
Kazde dzecko jest inne,ale na tyle co mialam do czynienia z dziecmi to wydaje mi sie ze wydalabys niepotrzebnie kase:no:prawie 2 letnie dziecko ma inne zainteresowania;-)
Dzieciaki którymi sie zajmowalam interesowaly sie ksiazeczkmi,kredkami,dziewczynki lalkami,misiami i domkami dla lalek,chlopcy samochodami na baterie,elektroniczne zabawki i Teletubisie:laugh2:Spiderman,Superman i Batman byli na topie-ale to u odrobine starszego chlopca:tak:
?Nie wiem czy cos pomoglam:dry:

wiki-Zabawka którą zaproponowałaś bardziej nadaje się dla młodszych dzieci niż dla prawie dwuletniej dziewczynki.Jeżeli nie wiesz czym się mała interesuje to najlepiej podpytaj rodziców.

Właśnie problem w tym że pytałam i nie wiedzą lalki ma chyba wszystkie możliwe zabawek też ma mnustwo a ona jest taka spokojniutka i wogóle malutka i drobniutka teraz zaczyna mówić po woli i myśle że może coś edukacyjnego ale nie wiem do kredek i mazaków ogolnie ten kierunek póki co jeszcze ja nie interesuje.

No to jak juz rodzice nie wiedza co mozna kupic ich corce to wcale sie nie dziwie ze masz problem:baffled:kto jak kto ale chyba rodzice wlasnie WIEDZĄ NAJLEPIEJ czym bawi sie ich dziecko i co ja interesuje:tak:
ale jezeli jest tak jak piszesz to moze faktycznie taki stolik bedzie ok:blink:

tomola z canpolu jest kilka roznych rodzajow:tak: my tez mamy takie niebiesko - zolte strasznie grube!!! ale te drugie sa ok:-)

reklama
Chłopiec którym opiekuje sie moja mama bawi sie stolikiem edukcyjnym chetnie...no ale on młodszy bo ma 1 rok i 3 miesiace...to tyle co moge pomoc;-)

Do góry