reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
natalia 85 super "pchacz" ale u nas to jeszcze potrwa zanim maly zacznie sam wstawac, cena tez niska, wiec pewnie trafiony zakup, a Piotrek wyglada na przeszczesliwego:tak:

Natalia-pchacz jest rewelacyjny,wlasnie szukalam kogos kto moglby mi go polecic,bo kolezanka sprzedaje wlasnie taki sam.No i kupie go:tak:przyda sie na pewno bo Adas wstaje przy meblach i pcha mi lezaczek po domu:dry:juz nie zlicze ile razy reka mu sie omsknęła i gruchnął głowa w to co akurat bylo w poblizu:no:ma z 5 guzów na głowie,siniaki na łapkach-a ile razy wiecej by sie wykopyrtnął gdybym go nie złapała-no tragedia normalnie:szok:

natalia 25 kojec fajny, chyba juz wczesniej gdzies tu sie przewijał :tak: nie moge ci go polecic, bo go nie znam.na fotkach wyglada "kuszaco". ja mam takie zwykłe łóżeczko turystyczne, ktore jak na razie pełni rolę kojca, zobaczymy na jak długo, ale faktycznie dziecko nie ma się w nim za co chwycic, dlatego w pozniejszym okresie kiedy maluch zacznie wstawac, po prostu bedzie nieprzydatny(tylko do spania), ma zbyt miekkie podłoze i nie stoi ono na ziemi. a w kojcu o ktorym piszesz nie byłoby ze wspinaniem zadnych problemów, no i moim zdaniem to świetny plac zabaw dla maluszka.

reklama
Do góry