reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych pociech

wiki a myslalas o lalce baby born, fajnych klockach, znikopisie, drucianym labiryncie z drewnianymi koralikami do przesuwania, ciastolinie? nie wiem na ile rozwinieta jest ta dziewczynka i na co mozna sobie pozwolic.przychodzi mi do głowy jeszcze łazik(rowerek lub samochodzik do odpychania sie) i domek lub namiot do rozlozenia w mieszkaniu-dzieci uwielbiaja wszelkie szalasy i kryjowki, moze mialaby w nim swoj wlasny kącik na zabawę? przykre to, ze nawet rodzice nie znaja swojego dziecka, a co dopiero ty.
NAMIOT DISNEY 7wzorów-PRINCESS, BOB, CARS,KUBUŚ (338440343) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE ZNIKOPIS DOODLE PRO SKLEP (337808609) - Aukcje internetowe Allegro

ROWEREK KACZUSZKA baldachim, rączka, amortyzator (339777260) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Słuchajcie jeśli chodzi o namiot nie wiem czy jest sens bo teraz zakupili jej taki śliczny domek, rowerek kupiłam jej na roczek, musze pomyslec o tym znikopisie albo czyms własnie takim do rzeczy manualnych.

Kludi-Pytałaś o parasolkę,kupiłam jakiś czas temu.Podobnie jak ty denerwowałam się na brak przekadanej rączki i nawet przymierzałam się do kupna innego wózka,ale po dokładnych oględzinach stwierdziłam że żaden moim wymaganiom nie sprosta.Mi zależało na dużej przestronnej spacerówce i ATLANTIC właśnie taką ma,a inne wózki są jakieś takie małe.Jak wsadziłam Alunię do jednego z nich w sklepie to się rozpłakała i w ogóle jakoś tak się zapadła.A w ATLANTICU to ma luz blues.Parasolkę kupiłam uniwersalną w kolorze czerowonym i praktycznie wcale się nie różni.

Dziewczyny a my wczoraj kupilismy kojec, pisalam kiedys, ze lekarka uprzedzala na szczepieniu zeby z kojcow nie korzystac ale tak wyszlo:-) do tej pory maly siedzial na puzzlach na podlodze, obstawiony dookola ale byly dwa problemy : po pierwsze nie mial jak wstac bo barierki wykonane przez mame byly malo stabilne a po drugie i najwazniejsze mam plytki na podlodze a Karol jezdzi na pupie i baaaardzo czesto wali twarza w podloge:baffled:a na plytkach to lepiej do tego nie dopuscic:no:w efekcie czego czekamy na takie cudo
KOJEC BERBER HORN 105x105cm+4uchwyty do wstawania (341060072) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

nie mam pojecia Aneta:no:juz kiedys pisalam, ze moze chodzi o niestabilne podloze, dlatego ja wybralam na twardym wiec roznicy nie bedzie za bardzo pomiedzy podloga a kojcem:tak: ale sa tez takie gdzie podloga sie ugina i chyba te nie sa polecane:dry:nie wiem...musialam to kupilam wedlug mnie najbezpieczniejszy a jaka jest prawda;-)

Karolki-Dzięki za odp.Pytam bo ja też mam kojec co prawda stojący na podłodze i plastikowy ale sprawdza się super i na podwórze można go wystawić.

Aneta ten kojec o ktorym ty piszesz ze masz to podejzewam ze jest napewno dozwolony :-) Mi on sie tez podoba, ale juz nie mam go gdzie dac :-)

Tomola my mamy identyczny kojec i jest rewelacyjny Wiktoria bez problemu sobie w nim wstaje i jak upada nie ma żadnych obrażeń jak na podłodze albo w łóżeczku bo tam miała non stop guza. Mysle że dobry zakup

reklama
Do góry