reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

wiki a myslalas o lalce baby born, fajnych klockach, znikopisie, drucianym labiryncie z drewnianymi koralikami do przesuwania, ciastolinie? nie wiem na ile rozwinieta jest ta dziewczynka i na co mozna sobie pozwolic.przychodzi mi do głowy jeszcze łazik(rowerek lub samochodzik do odpychania sie) i domek lub namiot do rozlozenia w mieszkaniu-dzieci uwielbiaja wszelkie szalasy i kryjowki, moze mialaby w nim swoj wlasny kącik na zabawę? przykre to, ze nawet rodzice nie znaja swojego dziecka, a co dopiero ty.
NAMIOT DISNEY 7wzorów-PRINCESS, BOB, CARS,KUBUŚ (338440343) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE ZNIKOPIS DOODLE PRO SKLEP (337808609) - Aukcje internetowe Allegro

ROWEREK KACZUSZKA baldachim, rączka, amortyzator (339777260) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Słuchajcie jeśli chodzi o namiot nie wiem czy jest sens bo teraz zakupili jej taki śliczny domek, rowerek kupiłam jej na roczek, musze pomyslec o tym znikopisie albo czyms własnie takim do rzeczy manualnych.

Kludi-Pytałaś o parasolkę,kupiłam jakiś czas temu.Podobnie jak ty denerwowałam się na brak przekadanej rączki i nawet przymierzałam się do kupna innego wózka,ale po dokładnych oględzinach stwierdziłam że żaden moim wymaganiom nie sprosta.Mi zależało na dużej przestronnej spacerówce i ATLANTIC właśnie taką ma,a inne wózki są jakieś takie małe.Jak wsadziłam Alunię do jednego z nich w sklepie to się rozpłakała i w ogóle jakoś tak się zapadła.A w ATLANTICU to ma luz blues.Parasolkę kupiłam uniwersalną w kolorze czerowonym i praktycznie wcale się nie różni.

Dziewczyny a my wczoraj kupilismy kojec, pisalam kiedys, ze lekarka uprzedzala na szczepieniu zeby z kojcow nie korzystac ale tak wyszlo:-) do tej pory maly siedzial na puzzlach na podlodze, obstawiony dookola ale byly dwa problemy : po pierwsze nie mial jak wstac bo barierki wykonane przez mame byly malo stabilne a po drugie i najwazniejsze mam plytki na podlodze a Karol jezdzi na pupie i baaaardzo czesto wali twarza w podloge:baffled:a na plytkach to lepiej do tego nie dopuscic:no:w efekcie czego czekamy na takie cudo
KOJEC BERBER HORN 105x105cm+4uchwyty do wstawania (341060072) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

nie mam pojecia Aneta:no:juz kiedys pisalam, ze moze chodzi o niestabilne podloze, dlatego ja wybralam na twardym wiec roznicy nie bedzie za bardzo pomiedzy podloga a kojcem:tak: ale sa tez takie gdzie podloga sie ugina i chyba te nie sa polecane:dry:nie wiem...musialam to kupilam wedlug mnie najbezpieczniejszy a jaka jest prawda;-)

Karolki-Dzięki za odp.Pytam bo ja też mam kojec co prawda stojący na podłodze i plastikowy ale sprawdza się super i na podwórze można go wystawić.

Aneta ten kojec o ktorym ty piszesz ze masz to podejzewam ze jest napewno dozwolony :-) Mi on sie tez podoba, ale juz nie mam go gdzie dac :-)

Tomola my mamy identyczny kojec i jest rewelacyjny Wiktoria bez problemu sobie w nim wstaje i jak upada nie ma żadnych obrażeń jak na podłodze albo w łóżeczku bo tam miała non stop guza. Mysle że dobry zakup

reklama
Do góry