reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych pociech

tomola na temat tego dokladnie wozka sie nie wypowiem ale mam bardzo podobny i jestem zadowolona jezeli chodzi o prowadzenie i wygode dla dziecka, moj ma jeszcze ten paląk z przodu, chyba wklejalamlinka - zobacz ze sie niewiele roznia;-)
w sklepie ogladajac fotelik podpytalam o ten wozek o ktorym pisala Natalia - taki z rogami zamiast raczki i facet powiedzial, ze jest "tanio wykonany" dobra firma ale w tym przypadku sie nie wykazali:-Dale na okoliczne wioski niezle sie sprzedaje:-Dpewnie ze wzgledu na bajerancki wyglad wlasnie tej raczki:-p

reklama
tomola mi sie podoba, lekki, tylko ciekawe jak sie prowadzi...ja w zakładkach mam chyba z 10 modeli i juz nawet przestałam ogladac nie moge sie zdecydować heh:-p

Karolki - ja kupilam ten wozek Coneco co Natalia pisala. Własnie kupilam dlatego ze tani a jeden wozek juz mam i jest niezawodny, teraz mi chodzilo o cos lekkiego i malego, zeby do samochodu czy autobusu weszlo. Jak narazie sie sprawsza dobrze, wyglada na solidny, dobrze sie prowadzi, Zuzi w nim wygodnie, ma niezla amortyzacje.

Tomola - wyglada ladnie, ale najlepiej jak bys znalazla taki w sklepie i sobie nim pojezdzila, a pozniej najwyzej kup na alegro.

Ewelina mnie by sie tam ten coneco tez nawet podobal, ale mezowi nie, a ze on placi to niech ma tez cos do powiedzenia ;-)
Poza tym oczywiscie ze najpierw chce zobaczyc na zywo, i wsadzic do wozka Szymcia, co by sie potem nie okazalo ze np za maly :-)
Teraz czekam az sie moj spioch obudzi, a potem ide z nim na spacer to zagladniemy do sklepu dzieciecego i zobacze co tam maja. Ja to bym najchetniej nic nie kupowala bo z mojego jestem bardzo zadowolona, ale zajmuje duzo miejsca po zlozeniu, no a skoro wyjazd wakacyjny sie zbliza to trzeba cos mniejszego.

Ewelia ja tez ogladalam i nie byl zly dlatego podpytalam i facet mi ten tekst rzucil:sorry2:cos tam mowil o tym ze przod za maly w stosunku do rozbudowanego tylu:blink:ja widzialam rozlozony do lezenia i zaskoczylo mnie to, ze tam jest strasznie duzo miejsca do spania - dobre dla dzieci spiacych na dworku:tak:nie wiem jak by sie prezentowal po podniesieniu oparcia, ale prowadzi sie ok:tak:
tomola jak chcesz wozeczek na wyjazdy to sa tez takie pakowane w torby na ramie moze cos takiego Ci sie przyda:sorry2:

O kurcze od dzieciństwa skazana na prasowanie i gotowanie hehe:-D Fajny prezent ale te dzieci maja teraz dobrze takie sprzety do zabawy!!:tak:

wiki super prezent, a malej gosposi napewno się spodoba, faktycznie dobrze maja te "dzisiejsze " dzieci, tyle zabawek eh...a my co? drewniane klocki, bączki, a jak ktora lalkę barbie czy bobasa dostała to byl dopiero kosmos ;-)

reklama
Do góry