reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

tomola na temat tego dokladnie wozka sie nie wypowiem ale mam bardzo podobny i jestem zadowolona jezeli chodzi o prowadzenie i wygode dla dziecka, moj ma jeszcze ten paląk z przodu, chyba wklejalamlinka - zobacz ze sie niewiele roznia;-)
w sklepie ogladajac fotelik podpytalam o ten wozek o ktorym pisala Natalia - taki z rogami zamiast raczki i facet powiedzial, ze jest "tanio wykonany" dobra firma ale w tym przypadku sie nie wykazali:-Dale na okoliczne wioski niezle sie sprzedaje:-Dpewnie ze wzgledu na bajerancki wyglad wlasnie tej raczki:-p

reklama
tomola mi sie podoba, lekki, tylko ciekawe jak sie prowadzi...ja w zakładkach mam chyba z 10 modeli i juz nawet przestałam ogladac nie moge sie zdecydować heh:-p

Karolki - ja kupilam ten wozek Coneco co Natalia pisala. Własnie kupilam dlatego ze tani a jeden wozek juz mam i jest niezawodny, teraz mi chodzilo o cos lekkiego i malego, zeby do samochodu czy autobusu weszlo. Jak narazie sie sprawsza dobrze, wyglada na solidny, dobrze sie prowadzi, Zuzi w nim wygodnie, ma niezla amortyzacje.

Tomola - wyglada ladnie, ale najlepiej jak bys znalazla taki w sklepie i sobie nim pojezdzila, a pozniej najwyzej kup na alegro.

Ewelina mnie by sie tam ten coneco tez nawet podobal, ale mezowi nie, a ze on placi to niech ma tez cos do powiedzenia ;-)
Poza tym oczywiscie ze najpierw chce zobaczyc na zywo, i wsadzic do wozka Szymcia, co by sie potem nie okazalo ze np za maly :-)
Teraz czekam az sie moj spioch obudzi, a potem ide z nim na spacer to zagladniemy do sklepu dzieciecego i zobacze co tam maja. Ja to bym najchetniej nic nie kupowala bo z mojego jestem bardzo zadowolona, ale zajmuje duzo miejsca po zlozeniu, no a skoro wyjazd wakacyjny sie zbliza to trzeba cos mniejszego.

Ewelia ja tez ogladalam i nie byl zly dlatego podpytalam i facet mi ten tekst rzucil:sorry2:cos tam mowil o tym ze przod za maly w stosunku do rozbudowanego tylu:blink:ja widzialam rozlozony do lezenia i zaskoczylo mnie to, ze tam jest strasznie duzo miejsca do spania - dobre dla dzieci spiacych na dworku:tak:nie wiem jak by sie prezentowal po podniesieniu oparcia, ale prowadzi sie ok:tak:
tomola jak chcesz wozeczek na wyjazdy to sa tez takie pakowane w torby na ramie moze cos takiego Ci sie przyda:sorry2:

O kurcze od dzieciństwa skazana na prasowanie i gotowanie hehe:-D Fajny prezent ale te dzieci maja teraz dobrze takie sprzety do zabawy!!:tak:

wiki super prezent, a malej gosposi napewno się spodoba, faktycznie dobrze maja te "dzisiejsze " dzieci, tyle zabawek eh...a my co? drewniane klocki, bączki, a jak ktora lalkę barbie czy bobasa dostała to byl dopiero kosmos ;-)

reklama
Do góry