reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
szukalam szukalam jakies komodo-szafki (ponizej 300zl) na przybory dla dzidziusia, zeby miec kolo lozka i przede wszystkim, zeby to mniej wiecej pasowalo do calej reszty mebli jakie sa w pokoju i chcac nie chcac zdecydowalam sie na stol do przewijania z ikei:

GULLIVER Stół do przewijania - IKEA

sa dwie polki, wiec spokojnie zmieszcze sie z akcesoriami higenicznymi, jakimis pieluszkami, flanelkami czy nawet wcisne kilka ubranek na zmiane. A do przewijaka namowila mnie mama - w pokoju nie mam nic oprocz niskopodlogowej sofki, ktora sie nie nadaje. Wiec juz wybor padl :) tymbardziej, ze bedzie pasowalo do lozeczka z ikei - hensvik, ktore de facto tez jest biale:)
mam jeszcze kilka polek wiszacych z ikei z mojego starego mieszkanka wiec na misie tez juz miejsce jest :tak:

zamówione! :D
owceecrumos.jpg

ilooonka nie aż takie szaleństwo:) na zdjęciu jest trochę więcej niż kupiłam:p w sensie mam łóżeczko z pościelą i moskitierą, a cała reszta to dodatki z innych aukcji, ale już nie zamawiałam :)

reklama
Dziewczyny-wracajac jeszcze do tych majtek i pasow-ja nie nosilam ani jednego ani drugiego i rowniez nie cwiczylam (dziewczyny jesli myslicie ze dacie rade regularnie cwiczyc po porodzie to mozecie sie przeliczyc) po prostu mala dawala taki wycisk ze schudlam od latania przy niej, wiadomo sa rozne dzieci ale moja np. malo spala wiec ja mialam duzo "cwiczen" przy niej. Powiem wam ze nawet wrocilam do swojej pierwotnej figury w miare szybko ale jak przestalam karmic (czyli po roku) i to samo jakos zeszlo, chyba mialam mniejszy apetyt po prostu.
Reniuszek-komoda swietna! Nawet sie zastanawaim czy sobie takiej nie fundnac, bo mam biale lozeczko i bedzie pasowac. Ale jak zobaczylam cene 259 to sie az wystraszylam a to przeciez w zlotowkach ;-)
Kivinko-no to lozeczko macie jak dla prawdziwej ksiezniczki :-) Sliczne.
Kasiagaw-ta wyprawka w paseczki jest przepiekna!

Do góry