reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

a więc mam za sobą pierwszy zakup, co prawda wiem ze wcześnie ale trafiłam okazyjnie a więc się stało. Mianowicie fotelik samochodowy. Ten który użytkował Oliwierek i Amadeuszek nie nadaje się już do niczego więc doszłam do wniosku że jak już kupować to z firmy w której mamy wózek po Amadeuszka tak by wpiąć go w stelaż. No i dostałam za grosze.
Wózek mamy taki
Wózek wielof. HiTreec Emjot z fotelikiem+GRATISY!! (1788037105) - Aukcje internetowe Allegro
nawet dokładnie w tym samym kolorze co na demonstracji :-p
a fotelik taki
http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/97/95/95/1797959588

reklama
a więc mam za sobą pierwszy zakup, co prawda wiem ze wcześnie ale trafiłam okazyjnie a więc się stało. Mianowicie fotelik samochodowy. Ten który użytkował Oliwierek i Amadeuszek nie nadaje się już do niczego więc doszłam do wniosku że jak już kupować to z firmy w której mamy wózek po Amadeuszka tak by wpiąć go w stelaż. No i dostałam za grosze.
Wózek mamy taki
Wózek wielof. HiTreec Emjot z fotelikiem+GRATISY!! (1788037105) - Aukcje internetowe Allegro
nawet dokładnie w tym samym kolorze co na demonstracji :-p
a fotelik taki
http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/97/95/95/1797959588

WoW!!! to już jest całkiem konkretny zakup! gratulacje!

A ile dałaś za fotelik? My mamy taki wózek i fotelik jest identyczny bo wózek był kupowany 3w1
P040910_12.41 12 dni.jpg Tu jest akurat moja mama na zdjęciu :-)

wózek był kupowany w 2008 roku wtedy nie było opcji 3w1 niestety pojawiła się po roku nad czym bardzo ubolewałam. Za wózek dałam wtedy koło 800zł a dziś za fotelik 100zł i to przypadkiem ponieważ weszłam do sklepu obejrzeć sprzęt a tu się okazuje ze likwidacja wózków i wszelkich akcesoriów a więc cena promocyjna by zeszło. Z ciekawości przeszłam się do dwóch innych sklepów jeszcze i faktycznie w drugim był po 168zł a w trzecim 180zł.
Nie wiem jak fotelik ale z wózka jestem zadowolona, rewelacja za stosunkowo niska cenę. np. taki coneco v3, v4, v5 wygląda niemalże identycznie prócz jednego, nie można położyć spacerówki na płasko , gdy położysz dziecko nóżki podnoszą się w górę co jest niekorzystne dla kręgosłupa bo jak ma się rozluźnić? a wiec same plusy, identyczny wygląd, niska cena, i to rozłożenie na płasko.

Syneczki udany zakup nie ma co.

Dziewczyny macie fajne wozki. Ja mam wykły abdar czy jakoś tak. Ale jest w bardzo dobrym stanie i nie będę nic innego kupować a szkoda.

My wózek kupimy nowy, bo ja jestem maniaczką wózkowych nowości, i wózki po Szymonku od razu sprzedawałam i kupowałam tzw lepszy model...tylko co tu wybrać, taaaaki wielki wybór, tyle bajerów...

No i łóżeczko-bo Młody połamał.
Tylko ubranka mam załatwione na bank, dla chłopca-po Szymonku, dla dziewczynki-po dwóch kuzynkach!

ja mam juz wozek wstepnie upatrzony, jest to polska firma JEDO
2.jpg
mebelki tez mam zamiar kupic biale do pokoiku, bez znaczenia czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka ;-)
dodatkowo mysle o zakupie kolyski do sypialni, zeby przez pierwsze 5-6 miesiecy miec maluszka w nocy przy sobie - a pozniej przeprowadzka do swojego pokoju :-p

co do ciuszkow i wszystkich pozostalych akcesoriow to wszystko musimy kupic, raczej nie mozemy liczyc na spadki :confused2:

reklama
Do góry