reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Julianna - właśnie pomysł jest fajny na to łóżko, a cena trochę za wysoka pewnie bym szukała czegoś tańszego i chciałabym aby łóżeczko miało też szufladę na pościel. Muszę chyba zobaczyć na żywo jak to wszystko wygląda:)

reklama
Maniaa-ja mierzyłam w H&m "s" i były za duże, ale to było jakiś miesiąc temu, więc i moje gabaryty się zmieniły. na allegro zamówiłam sobie "s" i też mam w nich trochę luzu w niektórych miejscach(np w udach)ale to dobrze, dłużej mi posłużą. myślę zatem, że "e-M-ka" w h&m jest podobna do tej "e-M-ki" z allegro. a łóżeczko fajne, ale cena trochę odstraszająca zwłaszcza dla mnie, bo muszę kupic 2 łóżeczka:pale jak bym miała jedynaka to kto wie czy bym nie poszalaała heheh:p

Mania lozeczko fajne ale cena mega:szok: zastanow sie jednak czy bedziesz mogla na nie jeszcze patrzec za kilka lat za ta cene spokojnie mozesz sobie kupic lozeczko a w przyszlosci wypasione lozko ja bym sie chyba nie zdecydowala ale jak uwazasz...

Izka widoczie aukcje sie skonczyly wstawiam liki jeszcze raz z tego co jest w opisie to wszystkie sa amortyzowane wiem ze jeden na sprezyach nie wiem czy to dobrze? niestety nie mam mozliwosci obejrzenia ich na zywo ale dlatego chce kupic tanszy zeby pozniej nie zalowac ze kupe kasy wywalilam na badziew opinie czytalam i sa rozne wiadomo ile ludzi tyle opinii...

http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-aston-3w1-mikado-i1931515995.html
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-espiro-gtx-2011-promocja-i1919858753.html

Ostatnia edycja:
reniuszek - mnie osobiście bardzo się podobają takie motywy na ścianie. Jak robiliśmy ostatnio remont to zrobiliśmy sobie z szablonu na ciemnej ścianie jasny wzór i muszę powiedzieć, że to na prawdę fajnie dodaje ścianie "uroku":-)

Andzik fajne te oba wózki sie wydają, a ten drugi ma tyyyle kolorów :happy: Poczytaj dużo opinii żebys wiedziała jak sie sprawdzaja w praktyce.

Reniuszek mi tez się bardzo te motywy podobają, muszę nad czymś pomyśleć bo remont sypialni przede mną :tak:

Izka ciuszki bomba.
Dziewczyny szczególnie te co mają dziewczynki mam do sprzedania dwa karnisze różowe z Kubusiem Puchatkiem .Karnisze były kupione dwa lata temu przykręcone do ściany i wcale nie używane bo zasłonek nie było. Zrobię zdjęcia i wstawię może ktoś będzie zainteresowany.

100_1045.jpg100_1047.jpg
100_1048.jpg100_1051.jpgna tych dwóch podane są wymiary. 50zł plus koszty przesyłki. Jak ktoś jest chętny to zapraszam. Karnisze były przykręcone do ściany i wycierane z kurzu ani razu zasłonki nie wisiały.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry