reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

CobraOna ja mam ten wózek ale starsza wersje jeszcze , nie narzekam ale super tez nie ejst ,spacerówka jest tragiczna bo mam kubelkowe siedzenie , widze ze ten nowy model bardziej dopracowany jest :D Ale szczerze to jzu odliczam dni kiedy sie go pozbede :D

a to mój sorry za jakosc zdjecia
20111019545.jpg

reklama
Dziewczyny , napisałam okropnie długie sprawozdanie i właśnie jednym mądrym klawiszem mojego wspaniałego macbooka usunęłam cały tekst :/ :(:(:(Napiszę to co napisałam na końcu - Ciężki , funkcjonalny, prosty w obsłudze wózek, który prowadzi się jak piórko ! Z powodzeniem można wciągać wózek na schody - amortyzacja genialna - próbowałam. Marianka przez pół godziny płakała, nie chciała wyjść ze spacerówki. Jest jeszcze wiele wiele rzeczy, które mogłabym opisać , ale nie będę Was zamęczać :)

DSCN0321.jpgDSCN0325.jpg

poranna cholera i opłacało się ! w zestawie jeszcze gondola i nieużywany nowy fotelik, który widać na zdjęciu plus dodatki typu kocyk , folie na gondole i spacerówke, parasolka, torba z przewijakiem. Wszystko super - wózek złożyłam w niecałą minutę bez instrukcji, a wszystko z ogromnymi (!!) kołami było osobno :)

Fajne te wasze furki dziewczyny, ja caly czas cos nie umiem wybrac wozka, jakos mnie ten temat mniej fascynuje a wiem ze jest NIEZBEDNY! No i tak poki co mam stary po Alusi, ale to taki troche nienajlepszy zakup, kolka mnie denerwuja, wolalabym miec duze kolka z resorami, zebym mogla kolysac i spokojnie po galazce w parku przejechac. Chyba sie zdecyduje na jakiegos "joggera" ale tez mnie nie przekonuja do konca. Fajne macie w PL te wozki u nas sa takie malo zimowe, wszystkie lekkie jak spacerowki. Co prawda nie mamy takich ciezkich zim no ale mimo wszystko. Chyba sie jeszcze pomecze z tym tematem.
Poza tym chce w "black friday" (to jest taki dzien przecen po thanksgiving-dzien indyka w czwartek, hehe) pochodzic po wyprzedazach i moze cos dokupie, moze przescieradelka i inne duperelki do lozeczka, karuzelke lub husawke. Zobaczymy co bedzie.
Porannakawa-gdzie jest ten nowy watek o rzeczach potrzebnych i niepotrzebnych?

Reniuszek kochana powiedz mi kupiłas może wózeczek na ebayu ? Czekam na styczen i tez juz musze sprowadzić tylko cholera nie kazdy chce wysyłac za granice .

Mysle ze mura to jest BMW w klasie wózków i naprawde bardzooooooo dobry zakup !!! ehhh i wiem prowadzi sie normalnie jak poezja :tak:

Izka01 no własnie nie wiem czy bedzie dobrze jak bedziemy pisały tutaj czy utworzyc nowy temat ? Tylko najpierw chyba trzeba poprosic o zgode naszą modkę :)
ps. a ja Ci wlasnie zazdroszcze strasznie ze masz dostep do nowosci "dzieciowych" do europy jednak to wszystko pozniej dochodzi.

Ostatnia edycja:
Porannakawa-no jest duzo wszystkiego to fakt ale w kwesti wozkow to jakos slaby wybor, przynajmniej ja jakos nie widze niczego fajnego. Nie wiem czy jakas niedorozwinieta jestem w tym temacie czy o co chodzi :-D

Izka01 no fakt ze wózki w "JUŁESEI" są raczej takie kompaktowe ala Graco ale za to qrna te sklepy z ubrankami itd :szok:
Pamietam jak hustawke mlodemu chcialam kupic ile latania za tym było a w Stanach wchodzisz i masz :)))):tak:

poranna kupiłam od Polki, która mieszka w Anglii i skupuje używane wózki maxi cosi , quinny - sprzedaje na allegro i przesyła do Polski do rodziców - do Rybnika i oni z tamtąd wysłają do klientów. Może jak uda Ci się z Nią dogadać - dogracie transport do Finlandii :) - jeśli do pl organizuje :)

reklama
Reniuszek ta babka ma jakas strone www z tymi wozkami (?) bo nie mam pojecia czy akurat taki bedzie miala.
Na dzien dzisiejszy zdecydowałam sie jednak na Phil&teds :tak:

... i przepraszam ze tak nie skromnie zapytam ale duza roznica cenowa ? miedzy nowym a uzywanym

sorki teraz przeczytalam ejszcze raz ze babka na allegro sprzedaje :) :D

podaj mi jakas aukcje z jej wozeczkami zobacze co ma ciekawego

Do góry