reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Dziewczyny , napisałam okropnie długie sprawozdanie i właśnie jednym mądrym klawiszem mojego wspaniałego macbooka usunęłam cały tekst :/ Napiszę to co napisałam na końcu - Ciężki , funkcjonalny, prosty w obsłudze wózek, który prowadzi się jak piórko ! Z powodzeniem można wciągać wózek na schody - amortyzacja genialna - próbowałam. Marianka przez pół godziny płakała, nie chciała wyjść ze spacerówki. Jest jeszcze wiele wiele rzeczy, które mogłabym opisać , ale nie będę Was zamęczać
porannakawa
Fanka BB :)
Reniuszek super zakup !!! Mura jest nie do zdarcia !!!!!!!
reniuszek
poranna cholera i opłacało się ! w zestawie jeszcze gondola i nieużywany nowy fotelik, który widać na zdjęciu plus dodatki typu kocyk , folie na gondole i spacerówke, parasolka, torba z przewijakiem. Wszystko super - wózek złożyłam w niecałą minutę bez instrukcji, a wszystko z ogromnymi (!!) kołami było osobno
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Fajne te wasze furki dziewczyny, ja caly czas cos nie umiem wybrac wozka, jakos mnie ten temat mniej fascynuje a wiem ze jest NIEZBEDNY! No i tak poki co mam stary po Alusi, ale to taki troche nienajlepszy zakup, kolka mnie denerwuja, wolalabym miec duze kolka z resorami, zebym mogla kolysac i spokojnie po galazce w parku przejechac. Chyba sie zdecyduje na jakiegos "joggera" ale tez mnie nie przekonuja do konca. Fajne macie w PL te wozki u nas sa takie malo zimowe, wszystkie lekkie jak spacerowki. Co prawda nie mamy takich ciezkich zim no ale mimo wszystko. Chyba sie jeszcze pomecze z tym tematem.
Poza tym chce w "black friday" (to jest taki dzien przecen po thanksgiving-dzien indyka w czwartek, hehe) pochodzic po wyprzedazach i moze cos dokupie, moze przescieradelka i inne duperelki do lozeczka, karuzelke lub husawke. Zobaczymy co bedzie.
Porannakawa-gdzie jest ten nowy watek o rzeczach potrzebnych i niepotrzebnych?
Poza tym chce w "black friday" (to jest taki dzien przecen po thanksgiving-dzien indyka w czwartek, hehe) pochodzic po wyprzedazach i moze cos dokupie, moze przescieradelka i inne duperelki do lozeczka, karuzelke lub husawke. Zobaczymy co bedzie.
Porannakawa-gdzie jest ten nowy watek o rzeczach potrzebnych i niepotrzebnych?
porannakawa
Reniuszek kochana powiedz mi kupiłas może wózeczek na ebayu ? Czekam na styczen i tez juz musze sprowadzić tylko cholera nie kazdy chce wysyłac za granice .
Mysle ze mura to jest BMW w klasie wózków i naprawde bardzooooooo dobry zakup !!! ehhh i wiem prowadzi sie normalnie jak poezja
Izka01 no własnie nie wiem czy bedzie dobrze jak bedziemy pisały tutaj czy utworzyc nowy temat ? Tylko najpierw chyba trzeba poprosic o zgode naszą modkę
ps. a ja Ci wlasnie zazdroszcze strasznie ze masz dostep do nowosci "dzieciowych" do europy jednak to wszystko pozniej dochodzi.
Mysle ze mura to jest BMW w klasie wózków i naprawde bardzooooooo dobry zakup !!! ehhh i wiem prowadzi sie normalnie jak poezja
Izka01 no własnie nie wiem czy bedzie dobrze jak bedziemy pisały tutaj czy utworzyc nowy temat ? Tylko najpierw chyba trzeba poprosic o zgode naszą modkę
ps. a ja Ci wlasnie zazdroszcze strasznie ze masz dostep do nowosci "dzieciowych" do europy jednak to wszystko pozniej dochodzi.
Ostatnia edycja:
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Porannakawa-no jest duzo wszystkiego to fakt ale w kwesti wozkow to jakos slaby wybor, przynajmniej ja jakos nie widze niczego fajnego. Nie wiem czy jakas niedorozwinieta jestem w tym temacie czy o co chodzi
porannakawa
Izka01 no fakt ze wózki w "JUŁESEI" są raczej takie kompaktowe ala Graco ale za to qrna te sklepy z ubrankami itd
Pamietam jak hustawke mlodemu chcialam kupic ile latania za tym było a w Stanach wchodzisz i masz )))
Pamietam jak hustawke mlodemu chcialam kupic ile latania za tym było a w Stanach wchodzisz i masz )))
reniuszek
poranna kupiłam od Polki, która mieszka w Anglii i skupuje używane wózki maxi cosi , quinny - sprzedaje na allegro i przesyła do Polski do rodziców - do Rybnika i oni z tamtąd wysłają do klientów. Może jak uda Ci się z Nią dogadać - dogracie transport do Finlandii - jeśli do pl organizuje
reklama
porannakawa
Reniuszek ta babka ma jakas strone www z tymi wozkami (?) bo nie mam pojecia czy akurat taki bedzie miala.
Na dzien dzisiejszy zdecydowałam sie jednak na Phil&teds
... i przepraszam ze tak nie skromnie zapytam ale duza roznica cenowa ? miedzy nowym a uzywanym
sorki teraz przeczytalam ejszcze raz ze babka na allegro sprzedaje
podaj mi jakas aukcje z jej wozeczkami zobacze co ma ciekawego
Na dzien dzisiejszy zdecydowałam sie jednak na Phil&teds
... i przepraszam ze tak nie skromnie zapytam ale duza roznica cenowa ? miedzy nowym a uzywanym
sorki teraz przeczytalam ejszcze raz ze babka na allegro sprzedaje
podaj mi jakas aukcje z jej wozeczkami zobacze co ma ciekawego