reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Dziewczyny w tesco super promocja jest. Odziez dziecieca na 30 % przeceniona, ale dodatkowo mozna wydrukowac kupony ze strony ff na facebooku i za każde wydane 50 zł kupon daje 25 zł rabatu. Wychodza super ceny. Obkupiłam dzis młodego w body i pajace polecam !!!

wazne do 5 grudnia

reklama
Cześć dziewczyny. Mogę się dołączyć?
Pewnie zdubluję pytanie, ale jakoś nie mogłam się doszukać w wątku. Potrzebuję pomocy w zakupie jakiegoś pchacza. Moja Łobuziara już zaczyna maszerować przy pomocy mebli i chciałabym jej sprezentować taki "gadżet";) Czy znacie coś godnego polecenia?

Pozdrawiam!

Dziewczyny jakie macie foteliki samochodowe? Musimy teraz kupić już taki od 9kg i nie wiem jaki wybrać. Co polecacie?

Jezeli chodzi o chodziki, pchacze to polecam Moover sa troche drogie ale warte ceny. Ja odkrylam je za pozno bo juz kupilam drewniany pchacz z ELC ale bardzo zaluje :( naczytalam sie mnostwo pozytywnych opinii i moja kolezanka wlasnie kupila swojemu szkrabowi.

gagnes ja mam do 13 kg ale jak juz bede kupowac to maxi cosi tobi.

g_agnes ja właśnie zamówiłam fotelik romera king plus, maxi cosi tobi też oglądałam ale jest dla nas za wysoki tzn w samochodzie robi sie ciasno. Najlepiej jechać do sklepu z dzieciaczkiem po przymierzać i sprawdzić czy w samochodzie się zmieści :) a potem zamówić przez internet bo jest dużo taniej ;)
My dostaliśmy chodzik z vtech i jesteśmy zadowoleni:) ale do zabawy nim jeszcze daleko ale zdejmowany panel jest już w użyciu:)

Hej dziewczyny
Mam prośbę o info na forum jeśli zauważycie, że znów w Tesco są promocje na body, pajace, itp. , bo muszę kupić nowe a prżekonałam się, że tescowe są chyba najmilsze z wszystkich.
Poza tym kupiłam małej moim zdaniem świetną rzecz- pluszowe warzywa w koszyczku w Ikea-polecam szczególnie mamom dziewczynek- bedzie przydatne do zabawy w sklep, gotowanie ;) zamierzam dokupić jeszcze owoće i talerz z kanapkami.

KaSIA my właśnie w sobote oglądaliśmy foteliki i też dopytywaliśmy o ten 36kg. Wszystkie na wielkość są takie same, a dziecko 36kg to ma ok 12lat to wątpie żeby mógł siedzieć w takim samym foteliku jak 9mcio miesięczne. To jest na wyrost napisane

My zdecydowaliśmy sie na maxi cosi tobi 9-18kg.w sklepie kosztuje 800zł, na allegro zamówiliśmy za 750zł z przesyłką. A to jest dobra inwestycja dla drugiego szkrabka;D

reklama
Do góry