reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

adasza a macie lozeczko turystyczne ? w takim wypadku najbardziej bezpieczne i sciabki sa z siateczki Jasiowi napewno nic sie nie stanie :)

reklama
Adasza sa takie oddychajace ochraniacze gdzies na tym watku izka wstawiala link jak ci sie chce szukac tylko nie wiem czy sa do kupienia w pl

na prosbe wrzucam na szybko :D zdjecia dziwnie pogrubiaja albo mi sie cos wydaje :

portki:

Pojedyncze, 2012.06.27 o 17:44.jpg
i formowanka dla maksia ktora przed chwila przyszla :D
Pojedyncze, 2012.06.27 o 17:45.jpg

czekam na sukienke bo juz ponoc zostala wyslana :-D

Pauletta nie zawstydzaj mnie ....:zawstydzona/y:
a wlasnie przyszla kiecka dawno nie mialam na sobie czegos milszego . myslicie ze mi pasuje ten kroj ??
i co z robi z piersiami w tym wypadku( do tej sukienki) zeby nie wisialy? silikonowe zapiecie z tylu wyglada nieladnie z tym wiazaniem :crazy:

Pojedyncze, 2012.06.28 o 11:10.jpg

Reniuszek kroj jak najbardziej Ci pasuje!! Jesteś taka szczuplutka, ze długie sukienki jak najbardziej tak tak :)) co do stanika to ja mam takie miseczki które sie zakłada/przykleja tylko na piersi. Kupiłam jak ostatio byłam w PL bo miałam sukienkę bez pleców i sprawdziły sie super. Spodie tez super fajne. Ja sie wstrzymuje narazie z zakupami bo musze jeszcze zrzucić pare kilo:-( a to juz rok mina odkad sie wybrałam na zakupowe szaleństwo do dobrej galerii:-(

pochwalę się moimi zakupami na chrzciny, które już za 2 tygodnie mamy:)
NUDE CAMEL TOFFI LNIANE SANDAŁKI PLATFORMY 41 (2468373263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

H&M czarny sexi kombinezon, spondium S Gratis (2449841699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

niestety to spodnium jest tak kuse, że mogę zapomnieć o założeniu go na chrzciny .:(((( czeka mnie wyprawa do sklepu, tym bardziej, że Mikiemu muszęjeszcze kupić coś super, a z tym mam mały problem , bo nic mi jeszcze nie wpadło w oko:baffled::angry:

reklama
Do góry