reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
augustynka - ja mam tylko jakieś pluszaczki, które juz dostaliśmy dla Małej w ramach prezentu :) rozglądałam się na allegro za takimi książeczkami czarno-białymi, zeby tak postawić w łóżeczku, ale jeszcze sie nie zmobilizowałam do zakupu :(

Ja nie kupowałam jeszcze zabawek. Bardzo mi się podobają te zakupione przez kasiagaw i chyba sama się skuszę na takowy zakup :)
Najpierw jednak będę musiała przekonać mojego eM... - jest zdecydowanym przeciwnikiem zabawek, szczególnie grzechotek, misiaczków, karuzeli nad łóżeczkiem.. :eek: Kompletnie tego nie rozumiem.
Ale na pewno mu się odmieni hehe, jak mały zechce mieć kolejkę albo samolot zdalnie sterowany :) hihi

Chciałam sie pochwalić chustawką jaką dostałam od siostry po jej synku :)

Graco_SWEETPEACE.JPG.thumb_120x150.jpg
Bardzo się ciesze z niej :) I ciuszków troche nakupowałam nowych od kolezanki, bo w dobrej cenie miała.Ale duuuze rozmiary. 74,80 i 86!!! Zwariowałam :)

Augustynka wozek swietny!! Ja tez sie musze zdecydowac bo emek juz sie stresuje. Hustawka tez swietna!
kasiagaw super te zabaweczki i faktycznie, zapmnialam, ze pierwsze zabawki powinny byc raczej czarno biale.

andzik na pewno nie zapomne , jak przez kolejny miesiac bede zyła o suchym chlebie i wodzie z kranu ;-))) spłukałam sie okrutnie :)

reklama
Do góry