reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

IzaVarsovie-super extra wygladasz, aż się przejde do h&m u mnie zobaczyć czy nie ma ich bo ja bym chetnie przygarnela takie ze dwie :D,

Loleczka fajna sukienka/tunika no musialas uczcić hihi,

Jagoda fajne koszula, ona z allegro też chyba na nią się zdecyduje, a reszta ciuszkow dla małej przeslodkie!

Ja się 'mieszcze' tylko w.moje 1 spodnie ale się w nich.nie dopinam całkiem haha no i mam zamiar właśnie w legginsach i takich kieckach jak IzaV pokazuje chodzić, i powinno być ok przynajmniej urosna razem ze mna :), tylko czekam na pogodę bo kurcze dosyć zimno u mnie :/

No i w sumie też mogę pokazać co ja do tej pory kupilam ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze coś mi się nie chce dodać zdjecie do tego długiego posta...

Załączniki

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC_0021.jpg
    DSC_0021.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 29
Jagoda, ale slicznie Ci w tej koszuli :-) no i juz niezłą kolekcje ciuszków zgromadziłaś.... ja to sie musze najpierw zastanowić, gdzie bedzie miejsce na ubrania dla naszego nowego czonka rodziny.... i jak na razie pomysłów brak...chyba jakąś szafę trzeba bedzie zakupić...

Miciur-ka słodkie te ubranka!:-)

Cwietka - to ja mam podobnie ja Ty - też mi się mój brzuch ciążowy na golasa nie podoba :-D

Jagoda
- fajne ciuszki, zwłaszcza te buciki :-)

Miciurka - słodkie :-)

Loleczka - ja też nie mam totalnie miejsca na nowe dzieciowe ubranka! Za 6 dni :)-p) mam usg i jak się w końcu dowiem kto tam siedzi to chciałabym zacząć robić porządek w małych ubrankach, bo wszystkie mam u rodziców, ale najpierw muszę kupić jakąś szafę :-D

jagoda super ta koszula, widać, że jeszcze dużo miejsca jest na rosnący brzuch :tak:

loleczka, domi my mamy bardzo małe mieszkanko i totalny brak miejsca na cokolwiek.. nie wiem, jak my się pomiścimy hehe

Ewcik - my też mamy bardzo mało miejsca, bo puki co mieszkamy z teściową. Zajmujemy 2 pokoje, gdzie u nas wejdzie już tylko łóżeczko i nawet nie ma miejsca na porządną szafę. Więc podjęliśmy decyzję, że kupimy dużą szafę do pokoju Jasia i tam będą rzeczy obojga dzieci

domi my mamy mieszkanko 42m, ale jakieś takie nieustawne.. u synka w pokoju jest już szafa w zabudowie, dzidzia póki co będzie spać z nami w salonie.. myślę, ze tak w maju zacznę brać się za porządki w szafach i robienie miejsca dla Maluszka

IzaV swietne tuniczki, pieknie na Tobie leza ;-)

Zaczarowana sliczne ciuszki, super ze masz takiego meza :-D

Loleczka piekna sukieneczka ;-)

Jagoda koszula zamowiona z netu jak dobrze pamietam?
fajna!!! ciuszki tez sliczne!

Miciurka slodkie!

kurcze ja tez nie mam miejsca w domu, nie wiem gdzie pomiescimy ciuszki i rzeczy maluszka, caly czas remontujemy i pokoj docelowy jeszcze nie skonczony wrrrrrr

reklama
Do góry