reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Zaczarowana skąd się bierze takich mężów??:szok:

Iza wyglądasz fantastycznie! Zazdroszczę tego, że nie boisz się tak wyglądać. Ja figurę mam całkiem całkiem, zwłaszcza teraz z tymi dodatkowymi kg i brzuszek też mi ładnie na okrągło rośnie, ale krępowałabym się wyjść w takich sukienkach:zawstydzona/y:. Głupie to, ale jak się ubiorę jakoś ładniej, to się czuję nieswojo, jak przebrana. Mam nadzieję, że się z tego wyleczę, bo na starość będę żałować, że jak miałam co, to nie pokazywałam:baffled:. Muszę przyznać, że dzięki Waszym wystrzałowym zdjęciom i stylizacjom cośtam przed lustrem sobie próbuję, może w końcu wyjdę tak z domu :).

Kupciusia, z tego co pamietam to jestes chyba mamusia z wymiarami modelki hehe i powiem ci ze to ze z tego nie korzystasz to GRZECH hehe a to ze wydaje ci sie ze jestes przebrana, siedzi tylko w twojej glowie- wiesz tym? ludzie na ulicy beda raczej parzec sie z podziwem. jak mialam z 17-18lat pamietam widzialam baaardzo szczupla dziewczyne w zaawansowanej ciazy, z obcislym topie i mini - generalnie baaardzo widoczne ksztalty- i wygladala niesamowicie, spodobala mi sie tak bardzo ze wiedzialam ze jak tylko bede w ciazy to tez tak chce wygladac.
tez troche dziwie sie dziewczynom ze nie chca pokazywac zgrabnego brzucha w bikini (inna sprawa ze nie powinno sie wystawiac dzidzia na slonce) ale jak mowia ze nie zaloza bikini bo maja duzy brzuch :eek: kurcze, zgrabna ciezarowka naprawde ma sie czym chwalic.
a poza tym bycie zgrabnym w ciazy to pojecie wzgledne...jak juz kiedys pisalam, wystarczy tylko kilka trickow zeby zmienic proporcje i optycznie mozna wyszczuplic nawiekszego wielorybka - co zreszta bylo widac na mojej focie w sarej sukience i np. tej czerwonej ...

ej ja na zamknietym, na serio, zaloze nowy watek "sexy mama" i kazda bedzie miala za zadanie przynajmniej raz, walnac sobie super makijaz, ulozyc wloski, zalozyc szpile i jakis obcisly stroj podkreslajacy brzuszek !!! mysle ze dobrze nam zrobi taka terapia :-)

Wiem, że to w głowie jest, ale czuję się skrępowana nieco, głównie wśród znajomych. Bo ja zawsze śmigałam w bluzie i adidasach, więc sukienka, na dodatek obcisła nie pasuje im do mnie. Raz pomalowałam paznokcie na czerwono, koledzy śmiali się, że to gejowskie.:baffled:
Z makijażem i szpilami może być problem bo nie posiadam takich gadżetów:zawstydzona/y:. Ale może jak tu się otworzę, to łatwiej mi będzie wynieść to dalej. Zwalę na to, że w ciąży tak mi odbija:-D. Serio chciałabym czasem wyglądać imponująco...
IzaV inspirujesz!

Noooooo Iza mega mega sexi. Tak powinny się ciężaróweczki ubierać, żeby podkreślać swoje walory. Ja czekam na wiosne i cieplejsze dni zeby w koncu schować ten okropny plaszcz i wyciagnac kurteczke, żeby sama poczuc sie lepiej. :-):-)

Zaczarowana, gratuluje takiego męża.:-)

Z okazji potwierdzenia płci dokonałam pierwszego dziewczyńskiego zakupu :-D sukienka.jpg

Byłam w H&M i mierzyłam te buty, które sobie Iza kupiła... bardzo fajne i faktycznie wygodne...ale jak dla mnie za płytkie i mi pięta wychodziła...szkoda, że nie robią połówek....;-)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 44
AAaaa Loleczka jaka piękna kiecunia :))) jak u mnie sie jutro potwierdzi dziewuszka to tez jakas sukienke kupie, bo mam juz cala szafke ciuchow, ale sukienkę mam tylko jedna malusią.

Własnie kurier przyniosł mi koszule do karmienia co zamawiałam. Wieczorem cykne w niej fotkę:-);-);-)

Kupciusia, skoro twoi koledzy uważają ze u kobiety czerwone paznokcie są gejowskie..(sry ale ciśnie mi sie na usta) to może czas zmienić znajomych hahaha...dresy dresami, ja tez je lubie (dzisiejszy strój lol), ale kobieta zmienna jest i tysiąc twarzy ma..poza tym uważam ze wraz z pojawieniem sie dziecka kobieta powinna tez troszkę zmienić sty (o ile wcesniej na to nie wzracala wiekszej uwagi). Tzn nie jesteśmy nastolatkami, tylko kobietami,mamami..i o ile fajniej prezentuje sie zadbana mama w kobiecym stroju i wózku a jak wyglada taka w dresach. Oczywiście wszystko zależy od sytuacji, ale myśle ze Kika razy w miesiącu warto poświęcić te 10-30min wiecej i wyjść na ulice olsniewajaco i mega kobieco....
...i masz racje zwal to na ciążę i hormony, a z czasem sie przyzwyczaja :)

reklama
AAaaa Loleczka jaka piękna kiecunia :))) jak u mnie sie jutro potwierdzi dziewuszka to tez jakas sukienke kupie, bo mam juz cala szafke ciuchow, ale sukienkę mam tylko jedna malusią.

A ja właśnie, śpioszki, body, pajacyki mam po synku, ale teraz "muszę" dokupić typowo córeczkowe ubranka:-D boszeee, ale będę szaleć!!!:zawstydzona/y::-p

Do góry