reklama
Ennis92
Fanka BB :)
U nas nie ma takiej inicjatywyA taka reklama mi na fb wyskakuje [emoji6]Zobacz załącznik 966054
Jagoda18
Początkująca w BB
Przyszłe mamy! Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety. 27 krótkich pytań dotyczących wiedzy nt porodu przedwczesnego.
Ennis92
A co z ciąża pomiędzy 20 a 35 tygodniem? Pytanie nr 2. Bo ja jestem w 32 i się na żadne nie łapiePrzyszłe mamy! Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety. 27 krótkich pytań dotyczących wiedzy nt porodu przedwczesnego.
Jagoda18
Początkująca w BB
Nie wiem jak to się stało, że 3 opcja zniknęła. Już poprawione, pięknie dziękuję.A co z ciąża pomiędzy 20 a 35 tygodniem? Pytanie nr 2. Bo ja jestem w 32 i się na żadne nie łapie
renisus
U nas jest od kilku ladnych lat. A szkoda ze u Was nie ma. Zawsze masz miesiac za darmo, patrzysz co Ci odpowiada. Wiem ze kiedys jeszcze jakis procent za zakup oddawal.U nas nie ma takiej inicjatywy
Ennis92
Tak jak mówiłam u nas Meksyk nie UK [emoji23]U nas jest od kilku ladnych lat. A szkoda ze u Was nie ma. Zawsze masz miesiac za darmo, patrzysz co Ci odpowiada. Wiem ze kiedys jeszcze jakis procent za zakup oddawal.
HaTo
W Polsce teraz są popularne pieluchoteki. Za bardzo małą opłatę możesz wypożyczyć zestaw pieluch na chyba dwa tygodnie. To dobre, bo możesz się przekonać, co ci odpowiada a co nie. Ja się nie zdecydowałam, bo wszystko na bazarku kupiłam w bardzo dobrej cenie. A wolę mieć już swoje, niż po 2 tygodniach bawić się w odsyłanie.
renisus
Okazalo sie ze nie wszystko wyslalam bratowej i mam troche zapasu po Julce.
Wiec jestem przygotowana i tutaj [emoji6] W sumie jak mnie znowu zycie zmusi, to mam pakiet startowy.
Hato, nie wiem jak czesto bedziesz prac. Zakladam ze nie codziennie. Ja uzywalam takiego olejka. Kilka kropel do wiadra i nie smierdzialy sikacze. Natomiast ta rolka to wkladka pod kupke ij a sie spuszcza w kibelku.
Wiec jestem przygotowana i tutaj [emoji6] W sumie jak mnie znowu zycie zmusi, to mam pakiet startowy.
Hato, nie wiem jak czesto bedziesz prac. Zakladam ze nie codziennie. Ja uzywalam takiego olejka. Kilka kropel do wiadra i nie smierdzialy sikacze. Natomiast ta rolka to wkladka pod kupke ij a sie spuszcza w kibelku.
reklama
Podziel się: